FOTO Treceţi batalioane americane Carpaţii! Spectacol total al militarilor SUA între baza Mihail Kogălniceanu şi Braşov

0
967

farmec.ro
carturesti.ro%20

În caravana intitulată Marşul Cavaleriei, soldaţii americani au plecat de la Baza Mihail Kogălniceanu spre poligonul de la Cincu – Braşov, unde vor desfăşura un exerciţiu militar internaţional.

Treceţi batalioane americane Carpaţii

Convoiul străbate România. FOTO Facebook / U.S. Embassy Bucharest.

Miercuri şi joi au fost zile de paradă pentru armata americană pe teritoriul României. Dacă până acum tehnica de luptă folosită în aplicaţii NATO era dusă pe calea ferată, acum americanii au ales să facă spectacol. Circa 400 militari din Batalionul 2 al Regimentului 2 Cavalerie al US Army au plecat miercuri din baza de la Mihail Kogălniceanu – Constanţa către poligonul de la Cincu – Braşov.

Aici va avea loc Aplicaţia Sarmis 15, între 15 mai şi 6 iunie, la care vor lua parte 1.500 de militari din SUA, România, Canada şi Marea Britanie. Exerciţiul multinaţional vizează instruirea prin simulare reală şi trageri de luptă.    Marşul Cavaleriei nu a fost o operaţiune de război, ci una făcută după toate regulile marketing-ului transparent. Americanii au acceptat jurnalişti în fortăreaţa de la Kogălniceanu şi au oprit în mai toate marile oraşe de pe traseu: Hârşova, Slobozia, Ploieşti. Joi este rândul haltelor la Sinaia şi Braşov. Un hashtag „ #marsulcavaleriei“ pe reţelele sociale îi invita pe români să posteze fotografii de pe traseul către Braşov.

Citeste mai mult: adev.ro/noaul0

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply