Haos la THR Marea Neagră: şefii se schimbă pe bandă rulantă, SIF Transilvania renunţă la resuscitarea turismului

1
897
Inginer electrotehnist, adus să conducă hoteluri pe litoral.

thr

Continuă schimbările la conducerea THR Marea Neagră, unde preşedintele Consiliului de Administraţie (CA) Radu Toia şi-a dat demisia după nici două luni, fiind înlocuit cu Mielu Dobrin, de profesie inginer electrotehnist.

În martie 2015, THR Marea Neagră SA avea un CA alcătuit din Radu Toia, Titus Prescure şi Nicolae Butoi, primul înlocuindu-l pe Lucian Ionescu, instalat alături de ceilalţi doi în funcţie într-o AGA din luna februarie. Tot în februarie, Linica Stan era înlocuită de la conducerea THR Marea Neagră după 10 ani de mandat cu Mihai Zamfir. Acţionarul majoritar al THR Marea Neagră, SIF Transilvania SA, este zguduit de un scandal de proporţii, după ce a decis să dea afară, fără nici o explicaţie, echipa de manageri pe care tot el o angajase, în toamna lui 2014, pentru resuscitarea portofoliului de turism al societăţii braşovene.

Continuarea, în replicaonline.ro, Miercuri, 13.05.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Pai cred ca era si cazul s-o zboare pe Linica Stan du pa ce timp de 10 ani a furat tot ce se putea din THR si a inchis la suprapret toate lucrarile de renovare, din care tot ce tinea de constructii le-a dat finului ei si instalatiile sanitare lui Doxan.

Leave a Reply