Plaje de pe litoral, scoase la licitaţie. Unde sunt disponibile şi cât costă

0
794

plaje-scoase-la-licitatie

Deşi sezonul estival a început, oficial, de aproape două săptămâni, licitaţiile pentru multe sectoare de plajă nici nu s-au desfăşurat încă. Administraţia Bazinală de Apă a lansat anunţul de organizare a licitaţiilor pentru zonele neînchiriate abia la sfârşitul săptămânii trecute, aşa că vor mai trece câteva zile bune până când se vor atribui sectoarele respective.

Este vorba despre 43 de porţiuni de plajă, în Năvodari, Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Olimp, Venus, Saturn, Man-galia, 2 Mai şi Vama Veche.

„Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral organizează licitaţie publică pentru atribuirea sectoarelor de plajă libere şi pentru atribuirea sectoarelor de plajă pe care se pot amplasa baze de agrement nautic cu motor sau fără motor. Procedura aplicată pentru atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă este licitaţie publică. Tipul contractului este contract de închiriere”, anunţă directorul ABADL, George Papari. Caietul de sarcini se poate procura de la sediul ABADL, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 127, Biroul Mecanism economic şi Sinteze economice, etajul al doilea. Preţul unui caiet de sarcini este de 260 de lei.

Sectoare libere la Mamaia şi în EforiiCele mai multe sectoare libere (17) sunt în Năvodari şi pot avea funcţie sportivă sau de bază nautică. Unele zone sunt în dreptul taberei de copii, altele în zona rezidenţială, la sud de Complexul Phoenicia sau la nord de campingul pescăresc.

În Mamaia, se mai pot închiria numai şapte sectoare, în dreptul vilelor BCR, în zona Hotelului Selena, în zona situată la nord de Hotelul Savoy, în dreptul Hotelului Comandor, în zona Hotelului Rex, la sud de Hotelul Rex şi la sud de zona Cazinou. Operatorii vor putea să le folosească cu funcţie de recreere sau sportivă sau pentru baze de agrement cu motor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Câteva sectoare interesante sunt şi în sudul litoralului, în Eforii, în Venus, Saturn şi Vama Veche, unde afluenţa de turişti este mai mare. În rest, la Olimp, Mangalia şi chiar 2 Mai, sectoarele nu sunt, de obicei, foarte atractive pentru agenţii economici, deoarece numărul turiştilor care ajung în zonă este mai mic.

Mai mult, în cugetliber.ro, 11.05.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply