Ca în filmele de groază! Patronul unei firme de servicii funerare din Mangalia, tăiat de hoţi cu sabia, în propria casă!

0
925
Scene de groază, în sudul litoralului. Un om de afaceri din Mangalia a fost atacat în propria casă de un individ înarmat cu o sabie. Evenimentul a avut loc în urmă cu câteva zile, victima fiind internată de urgenţă la spital, în timp ce oamenii legii au declanşat o anchetă.

neagu tatal si fiul patroni pompe funebre mangalia

Vasile Neagu

În urmă cu patru ani, afacerea cioclilor de la intrare în municipiul Mangalia era ameninţată de fostul primar, Claudiu Tusac. Edilul simţea fiori reci pe şira spinării, când vedea coroanele mortuare chiar la intrarea în oraş, aşa că luase decizia ca toate firmele de servicii funerare să fie mutate lângă cimitir, departe de ochii celor care sosesc în sudul litoralului. Socoteala lui Tusac nu s-a potrivit însă cu votul consilierilor, aşa că patronii firmei de pompe funebre şi-au continuat afacerile nestingheriţi, acolo unde sunt proprietari. Dar, dacă Tusac n-a reuşit să strice liniştea cioclilor, iată că hoţii au reuşit să îi aducă în pragul disperării: pe data de 2 mai, în casa familiei Neagu, cea care deţine firma de pompe funebre, au intrat hoţii.

Conform primelor informaţii, tatăl lui Dumitru Neagu a fost atacat cu o sabie de un individ, în timp ce soţia victimei a reuşit să se salveze fugind din casă. Incidentul face vâlvă în rândul afaceriştilor din Mangalia, comentându-se că încăperea în care a fost atacat Neagu senior ar fi arătat ca în filmele de groază, cu pereţi împroşcaţi de sânge. Nu este exclusă nici varianta ca familia Neagu să fi fost ţinta unei reglări de conturi, de vreme ce intrusul nu a luat nimic din casă. Pe de altă parte, este posibil ca infractorul să se fi panicat în momentul în care a găsit pe cineva acasă. „Am văzut Poliţia la Neagu acasă, luau amprente de pe poartă, din casă. Au intrat hoţii peste ei”, ne-a relatat un afacerist din Mangalia.

Vom reveni.

Alexandra ANTON, replicaonline.ro, Luni, 11 mai 2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply