Militarii americani reabilitează pavilionul C al Spitalului din Mangalia (Galerie Foto)

1
1074

farmec.ro
carturesti.ro%20

militarii-americani-reabiliteaza-spitalul-mangalia2

Mesajul primarului Mangaliei, Radu Cristian:

“În cursul zilei de astăzi am fost la Spitalul Municipal pentru a vedea care este stadiul lucrărilor efectuate de către militarii americani detașați în orașul nostru. După cum v-am mai spus, o echipă de aproximativ 50 de militari americari se află, timp de o lună, în Mangalia, în cadrul unui program de reabilitare şi modernizare a unor obiective cu caracter social. În cazul nostru, este vorba de Pavilionul C al Spitalului Municipal, unde specialiştii Armatei SUA desfășoară o serie de reparaţii şi lucrări de reamenajare. Conform proiectului la care s-au angajat, aceştia construiesc o rampă destinată persoanele cu handicap, fac reparații la acoperișul clădirii şi la pereții exteriori, precum și câteva îmbunătăţiri la grupurile sanitare. Toate cheltuielile aferente sunt suportate de către partea americană, iar termenul de finalizare este la sfârșitul acestei luni. Aşa cum am convenit la discuţiile bilaterale, sper că militarii americani, prin programele sociale ale Ambasadei SUA la Bucureşti, se vor implica şi în alte proiecte comunitare, în oraşul nostru. Tot astăzi, la spital, am fost şi în Pavilionul B, împreună cu reprezentanţii conducerii instituţiei, pentru a inspecta lucrările de montare a Computerului Tomograf, care urmează să fie pus, în curând, la dispoziţia pacienţilor. Cred că este un lucru benefic pentru oraşul nostru faptul că cei care doresc nu mai trebuie să bată drumul până la Constanţa pentru analize realizate cu ajutorul Computerului Tomograf. Vă voi ține la curent cu noutățile, în legatură cu acest subiect”.

militarii-americani-reabiliteaza-spitalul-mangalia3 militarii-americani-reabiliteaza-spitalul-mangalia4 militarii-americani-reabiliteaza-spitalul-mangalia5 militarii-americani-reabiliteaza-spitalul-mangalia6 militarii-americani-reabiliteaza-spitalul-mangalia7 militarii-americani-reabiliteaza-spitalul-mangalia8 spitalul-mangalia tomograf-la-mangalia

sursa: facebook. 05.05.2015.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


1 COMENTARIU

  1. Imi este rusine ca traiesc in mangalia de 25 de ani! A avut si are orasul nostru bani incat trebuia sa ne comparam cel putin cu un oras european decent! Avem parte numai de primari cu interese proprii! Stam si multumim unor americani pentru ce..?? Aceasta lucrare putea si trebuia sa o facem noi fara probleme! In mangalia nu Sustinem sportul, nu sustinem firmele, nu sustinem nimic! sa va fie rusine . Sper sa va ia si pe voi DNA-ul!

Leave a Reply