Ofertă în premieră pe litoralul românesc, de 1 Mai. Cât costă o croazieră pe iaht: locurile sunt limitate

0
125

De 1 Mai, vă pro­pu­nem să sim­țiți gus­tul liber­tă­ții abso­lu­te, nu pe pla­jă, ci în lar­gul Mării Negre, într‑o croa­zie­ră pe iaht.

ofertă în premieră pe litoralul românesc

Este un con­cept ine­dit, lan­sat anul aces­ta pe lito­ra­lul roma­nesc care le ofe­ra turis­ti­lor o alta moda­li­ta­te de dis­trac­tie: ziua vor navi­ga in larg, iar nop­ti­le vor dan­sa pe pon­ton. Tre­bu­ie sa sti­ti insa ca locu­ri­le sunt limi­ta­te iar pen­tru un ast­fel de sejur va tre­bu­ie nea­pa­rat rezer­va­re.

La 23 de ani, Andre­ea stie foar­te bine care este rete­ta unui 1 Mai de vis. Pe lan­ga deta­li­i­le cla­si­ce ‑soa­re, mare si dis­trac­tie, pen­tru anul aces­ta i‑a venit ide­ea sa ada­u­ge savoa­re vacan­tei cu o petre­ce­re pe iaht.

A con­ce­put un pachet pen­tru o zi care cuprin­de o croa­zie­ra pe de trei ore, de la Lima­nu la Vama Veche, iar sea­ra se va inche­ie cu o petre­ce­re mari­na­reas­ca, pe pon­ton. Pre­tul este de 250 de lei de per­soa­na, inclu­de plim­ba­rea, bufe­tul sue­dez si doua coc­k­ta­i­luri cu rom.

Va puteti caza in sta­tiuni sau chiar la hote­lul din Mari­na Lima­nu, unde o came­ra cos­ta 240 de lei pe noap­te.

Sebas­ti­an este din Bucu­res­ti si a dat o fuga pana la mare pen­tru o repe­ti­tie gene­ra­la: “Cu schi-jetul mai iesim, cu bar­ci­le cu motor mai iesim, dar cu veli­e­rul este alta sen­za­tie. Te folo­ses­ti de vant, de for­ta natu­rii, este acce­si­bil. As da nisi­pul pe mare cu cea mai mare pla­ce­re. Sper sa ne si bron­zam. Par­ty-ul o sa incea­pa de pe bar­că… O să o tinem intr-un par­ty con­ti­nuu”.

Daca vreti ca vacan­ta de 1 Mai din acest an sa devi­na de neu­i­tat, luati-va pri­e­te­nii si inchi­ri­ati un iaht cu panze. Fie ca ale­geti o croa­zie­ra de cate­va ore sau de cate­va zile, tari­fe­le sunt acce­si­bi­le iar con­di­ti­i­le sunt ase­ma­na­toa­re cu cele ale unui hotel de 3 sau 4 ste­le. De alt­fel, vre­mea i‑a facut pe multi pro­pri­e­tari de ambar­ca­tiuni sa-si scoa­ta “como­ri­le” pe mare mai ales ca au acum si por­turi moder­ne pen­tru vase de agre­ment in Tomis, Con­stan­ta, Lima­nu si Efo­rie.

Mai mult, aici: 

http://stirileprotv.ro/article/stiri/travel/oferta-in-premiera-pe-litoralul-romanesc-de-1-mai-cat-costa-sejurul-care-iti-transforma-minivacanta-intr-una-de-vis.html

https://www.mangalianews.ro/
piese-auto-mangalia.ro
Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele