CORINA MARTIN: O nouă atitudine în TURISM

0
1650

farmec.ro
carturesti.ro%20

corina_martin

“Patru ore de lucru la Ministerul Finantelor, pentru dezbaterea pe ultimele noastre amendamente pentru Ordonanta de Urgenta pentru legiferarea bacsisului si relaxarea sanctiunilor de control. Am reusit sa mai obtinem inca o mare parte din solicitarile noastre.

Intai avertisment, apoi amenda, posibilitatea de a plati 50% din amenda in 48 de ore, ridicarea pragului de 100 Ron, diferenta in casa, pana la 300 Ron, legalizarea bacsisului pe nota de plata distincta, cu impozitarea cu numai 16%, nu si cu TVA sau CAS si delimitarea raspunderii angajatorului fata de raspunderea angajatului pentru nedeclararea sumelor incasate.

La discutii am fost prezenta in numele Federatiei FAPT si al Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, impreuna cu Tinu Sebesanu si Dragos Petrescu, de la Asociatia HORA din segmentul Horeca. Am fost 3 … Ma declar multumita si ma bucura dialogul corect si constructiv cu ministrul Eugen Teodorovici si secretarul de stat Dan Manolescu.

Zambesc… Si iata cum, o idee pe care am reluat-o acum, dupa ce, cu 3 ani in urma, a fost contestata, ajunge tema de Ordonanta de Urgenta in numai 3 saptamani. De la 1 Mai, daca dorim sa platim bacsis, vom face acest lucru legal, la vedere, pe nota de plata. O 9 atitudine in turism!”

Corina Martin, Official, 21.04.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply