IN FLAGRANT – IPJ Constanța ne informează

0
668

Rubrica “IN FLAGRANT”.

IPJ Constanța ne informează despre evenimentele petrecute zilele acestea în diferite localități ale județului:

politisti-flagrant

Persoane urmărite, depistate de poliţiştii constănţeni

La data de 16.04.2015, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, împreună cu cei ai Postului de Poliţie Valu lui Traian, au identificat şi reţinut pe B. NICOLAE de 48 ani, care avea emis pe numele său un Mandat European de Arestare de către Tribunalul Penal din Verona – Italia, pentru comiterea infracţiunilor de “participare la un grup criminal, fraudă informatică, efectuarea de operaţiuni ilegale cu instrumente de plată şi carduri, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal Italian, pedeapsa maximă prevăzută de lege fiind de 5 ani de închisoare.

B. NICOLAE a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa – Secţia Penală, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore şi a fost depus în C.R.A.P. Constanţa.

Totodată, aceiaşi poliţişti au depistat pe A. NICUSOR de 41 de ani, din Galaţi, care locuia fără forme legale în municipiul Constanta, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis, la data de 01.04.2015, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsa privativă de libertate de 4,6 ani pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la viol şi lipsire de libertate şi a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

De asemenea, poliţiştii S.I.C. au depistat şi pe T. MIHAI-DUMITRU de 22 de ani, din Tuzla, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis, la data de 16.04.2015, un mandat de arestare preventivă pentru o perioada de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cel în cauză a fost încarcerat în arestul IPJ Constanţa.

Prins în flagrant de poliţiştii din Agigea

Poliţiştii din Agigea au prins în flagrant pe D. T. de 15 ani, în timp ce sustragea mai multe bunuri dintr-un autoturism Mitsubishi Pajero, stationat în apropierea unei societăţi comerciale din Agigea.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat păgubitului.

Bănuiţi  de furt

Poliţiştii din Medgidia au identificat şi depistat doi minori, ambii de 12 ani, care în perioada 12 – 15.04.2015, au sustras dintr-o locuință un televizor, dintr-o maşină parcată pe strada Silozului şi lăsată neasigurată o borsetă ce conţinea suma de 1.700 lei şi acte personale.

Prejudiciu a fost recuperat în parte şi predat persoanelor vătămate.

Cercetaţi pentru furt din locuinţe

Poliţiştii din Cernavodă îi cercetează penal pe V. Ionuț, pe B. Alexandru Mădălin și pe C. Ion Constantin, care sunt bănuiţi de comiterea a trei furturi din locuinţe, fapte comise în lunile februarie şi martie 2015, prejudiciu recuperat în proporţie de 90% şi predat persoanelor vătămate.

Arestaţi preventiv

Poliţiştii din Ovidiu au prezentat Judecătoriei Constanţa pe G. Cătălin de 24 ani şi pe R. Sorin de 28 ani, ambii din satul Poiana, ocazie cu care instanţa a dispus arestarea preventivă a celor doi pe o perioadă de 30 de zile.

Cei în cauză au fost depuşi în C.R.A.P. Constanţa.

Prins în flagrant

Patrula de siguranță publică din cadrul Sectiei 2 Poliție din Constanţa au prins în flagrant pe  M. Sevim de 45 ani, pe S. Eozlem de 36 ani şi pe I. Yongea de 20 ani, toţi din Constanţa, care ofereau spre comercializare mai multe pachete cu ţigări nefiscalizate, care proveneau din contrabandă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii S.I.C.E. din cadrul I.P.J. Constanța, în conformitate cu Codul Vamal al României.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply