MANGALIA: „Inteligența inimii”, expoziție de pictură, grafică și creație în photoshop

0
1309

farmec.ro
carturesti.ro%20

AFIS

Duminică, 19 aprilie 2015, începând cu ora 16.00, în incinta Sanatoriului Balnear din Mangalia, Pavilion B, (hotel Paradiso) va avea loc vernisajul expoziției de pictură, grafică și creație în photoshop intitulată „Înteligența inimii”. Lucrările de pictură și grafică au fost realizate de Liliana Lazăr, iar creațiile în photoshop îi aparțin lui Sorin Lazăr.

CALUL DIN TEMPLU

În deschidere, cercet. șt. dr. Sorin Marcel Colesniuc va vorbi despre organizarea expoziției și îi va prezenta pe autorii lucrărilor, Liliana și Sorin Lazăr, după care istoricul de artă dr. Tatiana Odobescu și prof. Karl Robert Perko vor evidenția valoarea artistică a operelor de artă expuse. Vernisajul va fi urmat de un recital de muzică clasică, susținut de Cvartetul Pontica și de Răzvan Lazăr – chitară clasică.

THE LAST CRY

Ca primă ieșire în lumea artei, expoziția „Inteligența inimii” propune culoare și formă într-un limbaj nonconformist, cu inserții de suprarealism și muzică divină. Expoziția apare cu atât mai interesantă cu cât reunește, în două secțiuni, lucrări de pictură, grafică și modelaj, pe de o parte și creații în photoshop, pe de altă parte.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Având profesii ancorate în realitate, cei doi artiști vin dintr-o „zonă” fără tangență cu arta și fără pretenția de a concura cu maeștrii genului, dar cu dorința de a crea un stil propriu, inconfundabil, cu coordonate atemporale, aspațiale. Lucrările se doresc a fi hrană pentru suflet și prilej de bucurie pentru ochiul privitorului, operele de artă invitând la meditație.

MangaliaNews.ro, Joi, 16.04.2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply