Dezbatere publică pe tema înfrumuseţării orașului, la Mangalia

0
658

primaria-mangalia

Localnicii, dar şi toţi cei interesaţi de cum arată municipiul Mangalia sunt invitaţi la o dezbatere publică la care să fie discutate problemele de gospodărire ale oraşului. Astfel, la sediul Primăriei Mangalia va fi organizată joi, o întrunire la care va fi supus analizei proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea, protecţia mediului, întreţinerea şi înfrumuseţarea Mangaliei.

„În data de 16.04.2015, ora 16.00 va avea loc, la sediul Primăriei din Şoseaua Constanţei nr. 13 şedinţa publică de dezbatere care va avea următoarea ordine de zi: prezentarea proiectului de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea, protecţia mediului, întreţinerea şi înfrumuseţarea municipiului Mangalia. Invităm la şedinţă organizaţii civile, toţi cetăţenii municipiului Mangalia şi reprezentanţii mass – media pentru a-şi face cunoscute observaţiile şi sugestiile pe marginea proiectului de hotărâre supus dezbaterii”, se arată în documentul semnat de către primarulCristian Radu.

Amintim că edilul din Mangalia şi-a atras criticile colegilor din cadrul Consiliului Local, dar şi al cetăţenilor pentru promovarea de proiecte mult prea costisitoare, cum este şi cel privind înfrumuseţarea oraşului.

De asemenea, nici locuitorii nu s-au declarat încântaţi de modul de abordare în ceea ce priveşte proiectul de dezvoltare şi modernizare al municipiului, propus de primarul Cristian Radu şi şi-au exprimat nemulţumirile ori de câte ori a fost necesar.

De altfel, aceştia i-ar transmis edilului că au nevoie de infrastructură stradală, de locuinţe, de o abordare strategică pentru preţul gigacaloriei şi crearea de noi locuri de muncă prin dezvoltarea turismului şi aducerea de investitori care să fie interesaţi să-şi dezvolte afacerile în partea de sud a litoralului românesc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mihaela Tîrpan, observator.ro, Miercuri, 15.04.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply