Vrei de 1 Mai la mare? Ultimele locuri se dau în aceste zile

0
536
carturesti.ro%20
Hotelierii au vândut aproape tot, chiar dacă promovarea e zero şi Mazăre e după gratii.

mamaia-litoral

Agenţia Naţională pentru Turism nu a investit nimic în promovarea litoralului, Mazăre va fi pe 1 Mai în puşcărie. Chiar şi aşa, staţiunile de la malul mării merg mai departe pe profit. Deschiderea oficială a sezonului estival se anunţă una la fel de bună, iar hotelurile vor fi ocupate aproape în totalitate.

Mai sunt două săptămâni până la mini-vacanţa de 1 Mai. Hotelierii şi agenţiile de turism spun că au vândut deja peste 80% din locurile de cazare de la malul mării.  I-a ajutat prognoza de vreme bună. Dacă de Paşte au fost 24 grade Celsius la Mamaia, este de aşteptat ca mercurul din termometre să urce cel puţin la fel de mult de 1 Mai. Preţurile la cazare pornesc de la 100 lei şi merg până la 400 lei/noapte în hotelurile de lux.

Hotelierii din Mamaia oferă în această perioadă reduceri pentru cei care nu s-au hotărât încă să vină la mare. Turiştii pot încă să beneficieze de discount-uri de 10-15% la anumite unităţi de cazare.

Agenţiile de turism estimează că pe litoral vor ajunge peste 30.000 de turişti în mini-vacanţa de 1 Mai. 80% dintre ei vor fi în staţiunea Mamaia. 

(…) În sudul litoralului, una dintre puţinele locaţii nou-renovate este Cocor Spa din Neptun-Olimp. Au deja camere rezervate în proporţie de 70%, dar spun că în următoarele două săptămâni toate vor fi închiriate. Managerul Cocor Spa a declarat pentru Adevărul că preţurile includ pachete complete de cazare şi terapii. În perioada 30 Aprilie – 5 Mai, un pachet de două nopţi de cazare poate fi achiziţionat la 319 lei de persoană. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sunt incluse micul dejun, accesul gratuit la zona Thermarium Spa şi 20% discount la preparatele Restaurantului Mon Jardin, dar şi la terapiile individuale Spa. 

“Turiştii care vor să stea o noapte în plus, pot alege pachetul care costă 439 de lei de prsoană, cu aceleaşi facilităţi incluse. Cei care doresc doar să se răsfeţe la Spa, pot alege pachetul Dolce Restart care conţine un gomaj cu piper şi uleiuri esenţiale şi un masaj terapeutic de 50 de minute (!), pentru doar 225 de lei. 

Există şi pachete complexe, care includ atât terapii corporale cât şi de estetică facială. Pachetul “Senzorial Spa City” include un masaj Lomi Lomi de 50 de minute, un duş-masaj Vichy, un duş subacval şi tratament facial cu produse exclusiviste Yon-Ka, pentru 50 de minute. Totul, la preţul de 448 de lei de persoană”, a declarat pentru Adevărul Irina Radu, managerul Cocor Spa. 

Şi Vama Veche se pregăteşte pentru valul de turişti. Peste 5000 locuri de cazare vor fi disponibile pentru cei care vor un alt gen de atmosferă. Preţurile variază între 10 lei, dacă vrei să stai cu cortul pe plajă şi 360 lei dacă vrei o cameră într-un complex de 3 stele deluxe.

Citeste mai mult: adev.ro/nms106.

Un articol semnat Adrian BOIOGLU.

Marți, 14.04.2015.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply