În perioada sărbătorilor pascale, polițiștii vor desfășura acţiuni în sistem integrat

0
639

politist

În perioada Sărbătorilor de Paşte, în întreg judeţul Constanţa, poliţiştii vor intensifica acţiunile pentru combaterea şi prevenirea faptelor antisociale, scopul fiind acela de a proteja cetăţenii de comiterea oricăror ilegalităţi.

Poliţiştii vor acţiona în sistem integrat cu celelalte cadre ale M.A.I. în vederea combaterii şi prevenirii faptelor de natură penală.

În perioada 11-13 aprilie a.c., în judeţul Constanţa, oamenii legii vor desfăşura acţiuni preventiv-reactive în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în perioada Sărbătorilor de Paşte.

Astfel, peste 400 de poliţişti ai structurilor de investigare a fraudelor, de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, cei care gestionează domeniul armelor şi a substanţelor periculoase şi peste 400 de jandarmi constănţeni din cadrul G.M.J. şi I.J.J.  vor fi prezenţi în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent.

Se va acţiona pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor de natură economico-financiară, pentru protejarea populaţiei împotriva unor practici comerciale de natură să ducă la comercializarea unor produse alimentare neconforme, pentru asigurarea unui trafic rutier în siguranţă, pentru combaterea şi prevenirea infracţiunilor stradale şi oricăror fapte de natură să aducă atingere climatului de siguranţă publică.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vineri, 10 aprilie 2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply