Luptătorii constănţeni au dominat CN de Kung Fu Light Fighting Sanda

0
296

luptatoriikungfu

Sâmbătă, în sala Complexului Sportiv „Tomis” din strada Flămânda, a avut loc Campionatul Naţional de Kung Fu, proba de Light Fighting Sanda, individual. Competiţia s-a adresat tuturor categoriilor de vârstă. Au participat 75 de sportivi din 11 cluburi sportive membre ale Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact.

„La începutul campionatului, preşedintele Comisiei Antidoping din cadrul Asociaţiei Române de Kung-Fu, dl. Marius Iordache, farmacist de profesie, prezentat un material legat de dopaj, de efectele negative şi de consecinţele nefaste ale acestuia asupra sportivilor. Din fericire, în Kung-Fu nu a fost depistat pozitiv nici un sportiv şi sperăm să nu avem astfel de situaţii. A fost un campionat cu un număr mai mic de sportivi participanţi. Unele cluburi şi-au anulat participarea din lipsa fondurilor. Dar şi aşa au fost multe meciuri disputate, care au stârnit multe pasiuni şi orgolii. Au fost sportivi foarte buni, care au pierdut prea uşor meciurile, prin descalificări din cauza penalizărilor multe, cu toate că aveau un punctaj superior. Din păcate, ne-am confruntat şi cu o situaţie de contestare a arbitrajului la un meci, cu toate că arbitrii au acordat victoria în unanimitate, iar într-o astfel de situaţie este greu de acceptat că un sportiv ar fi fost defavorizat sau că au fost greşeli de arbitraj. Aducem mulţumiri conducerii Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport şi personalului de la sala «Tomis», care ne-au acordat sprijinul în organizarea acestui campionat” a declarat şef luc. dr. Florin Iordănoaia 6 Duan Kung Fu. 

Luptătorii care au obţinut titlul de campion şi vicecampion naţional vor face parte din lotul naţional lărgit, în vederea participării la Campionatul European de Kung-Fu, la această probă. Judeţul nostru a fost reprezentat de următoarele cluburi: CSU Neptun, CS Marea Neagră Constanţa, CSA Axiopolis Sport Cernavodă, CSC Mihail Kogălniceanu, CSC Nicolae Bălcescu, CS Noua Generaţie Mangalia, CS Wushu-Maxx Mangalia şi CS Năvodari. Sportivii constănţeni au cucerit 21 de medalii de aur, 18 de argint şi 20 de bronz.

Iată lista câştigătorilor:

JUNIORI 16-17 ANI, OPEN KG

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

1. SAVIOLI LEONARDO, C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

2. SANDU MARIUS, C.S.A. AXIOPOLIS-SPORT CERNAVODA 

3. FRICOSU DANIEL, C.S. NAVODARI.

Continuarea, în cugetliber.ro, 24.03.2015.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply