L‑AŢI VĂZUT? Minor DISPĂRUT DE ACASĂ

0
80
Booking.com

minor-dispărut-costel peniu

Minor DISPĂRUT DE ACASĂ!

Poli­ţi­ş­tii din cadrul Pos­tu­lui de Poli­ţie Ali­man au fost sesi­za­ţi cu pri­vi­re la dis­pa­ri­ţia mino­ru­lui PENIU COSTEL, în vâr­stă de 16 ani, din sat Flo­ri­i­le, comu­na Ali­man, judeţ Con­stanţa.

Aceas­ta, la juma­ta­tea lunii febru­a­rie 2015, a ple­cat în mod volun­tar de la domi­ci­liu şi nu a mai reve­nit până în pre­zent. Din veri­fi­ca­ri­le efec­tu­a­te s‑a sta­bi­lit că, ante­ri­or, mino­rul a mai ple­cat de la domi­ci­liu, reve­nind după anu­mi­te inter­va­le de timp.

SEMNALMENTE 

Înă­lţi­me 1.30–1.40m, gre­u­ta­te 40 kg, aste­nic, păr şaten, tuns scurt, faţă ova­lă, ochi căprui, gură mij­lo­cie, cu buze subţiri, pe bra­ţe şi abdo­men pre­zin­tă cica­trici pro­vo­ca­te de explo­zia unei gren­a­de în anul 2010, are auzul slab şi mer­sul aple­cat.

ÎMBRĂCĂMINTE

La data dis­pa­ri­ţi­ei, aceas­ta pur­ta fes maro cu alb, pan­ta­loni tip blue jeans maro, blu­za roz, tri­cou albas­tru, şose­te din lână maro.

Cetă­ţe­nii care pot fur­ni­za ori­ce infor­ma­ţii în legă­tu­ră cu aceas­tă per­soa­nă sunt ruga­ţi să con­tac­te­ze Secţia 6 Poli­ţie Rura­lă Cer­na­vo­dă sau Dis­pe­ce­ra­tul I.P.J.Constanta, tel. 0241.611.364, int. 20005.

12.03.2015.

piese-auto-mangalia.ro
Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele