Senatorul NICOLAE MOGA, preşedinte al PSD CONSTANŢA după demisia lui Radu Mazăre

0
1106
„Voi rămâne pe funcţie până la congresul din noiembrie“.

nicolae-moga-psd

Senatorul de Constanţa, Nicolae Moga a fost numit în urma întâlnirii Biroului Permanent Judeţean al PSD, preşedinte al Organizatiei Judeţene a PSD Constanţa. Parlamentarul ocupă astfel, interimar, locul lăsat vacant de Radu Mazăre, după ce acesta a anunţat că a demisionat din toate funcţiile deţiunte în PSD, păstrându-şi calitatea de simplu membru.

„Biroul Permanent Naţional a decis în şedinţă ca, până la alegeri, eu să gestionez treaba în PSD Constanţa. Alegeri vor fi până pe 31 iunie  în organizaţiile de la comune, oraşe, iar între 15 august – 30 octombrie, vor fi alegeri în structurile judeţene, a organizaţiilor de femei şi aşa mai departe, pentru că după 20 noiembrie va avea loc congresul naţional. Până atunci eu voi ocupa interimar funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Constanţa“, a declarat pentru ZIUA de Constanţa senatorul Nicolae Moga.

„Domnul senator Moga este preşedinte interimar, urmând, evident, ca toate celelalte organizaţii să intre în procedura de alegeri“, a declarat la finalul şedinţei Biroului Permanent al PSD, Victor Ponta. Totodată BPN al PSD a adoptat şi calendarul privind alegerile din  structurile locale.

Mai mult, în ziuaconstanta.ro, Luni, 30.03.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply