A EXPLODAT o organizație a PNL: liberalii vechi, înjurături ca la ușa cortului pentru PDL

0
676

A EXPLODAT o organizație a PNLAnunțul lui Radu Mazăre că se va retrage de la Primăria Constanța i-a pus pe jar pe cei din PNL. După ce, zilele trecute, șefa Alina Gorghiu a fost la Constanța și nu a înțeles nimic din ce se întâmplă acolo, ieri, lucrurile au explodat și s-a lăsat cu înjurături ca la ușa cortului.

Ședință cu scântei, sâmbătă, la Comitetul Județean Executiv al PNL Constanța. Vechile structuri ale PDL și PNL vorbesc împreună și se înțeleg separat, ceea ce a culminat, într-un final, cu înjurături și acuzații grave.

Cele două formațiuni nu s-au înțeles pe marginea mai multor puncte pe ordinea de zi și, la un moment dat, tensiunile au escaladat. Co-președintele PNL (PDL), Christian Gigi Chiru, a trebuit, alături de celălalt co-președinte, Gheorghe Dragomir, să intervină de mai multe ori să tempereze discuțiile, până când a venit vorba de „trădătorii PNL”.

Cei din vechea structură a PNL doreau încheierea unui protocol privind acești „trădători”, pe care cei din PDL nu l-au înțeles…

Continuarea, AICI. 29.03.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply