MANGALIA: Cu primarul, prin oraș – Sirenei, COMCM, Albatros (FOTO)

0
1001

primarul-prin-oras-01

“Zilele acestea m-am deplasat în mai multe cartiere ale oraşului pentru a discuta cu cetăţenii despre lucrările pe care municipalitatea le desfăşoară pe domeniul public. Alături de colegi din Primărie, am fost, recent, pe strada Sirenei, unde ne-am întâlnit cu locatarii blocurilor din zonă.

primarul-prin-oras-02

Printre problemele semnalate a fost cea privind lipsa locurilor de parcare. Le-am spus oamenilor că în următoarea perioadă vom demara un proiect de sistematizare a zonei, astfel încât să lărgim spaţiile destinate locurilor de parcare.

primarul-prin-oras-03

De asemenea, am vorbit despre viitorul parc ce urmează să fie realizat pe locul fostei Staţii de betoane COMCM, dar şi despre străzi şi trotuare. Ştim cu toţii că pe multe străzi sunt şanţuri şi gropi, în special din cauza lucrărilor la gaze. Vă asigur că în următoarele zile vor începe lucrările de plombare a străzilor. Într-adevăr, este o situaţie neplăcută, dar trebuie să admitem că nu puteam introduce reţeaua de gaze în oraş, fără să îngropăm conductele.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

primarul-prin-oras-04

Mai mult decât atât, în cartierul de case se fac în continuare lucrări de racordare, ceea ce înseamnă alte spărturi în asfalt. Aşadar, vom putea demara un proiect de asfaltare completă a străzilor, abia după ce terminăm cu branşările la gaz.

primarul-prin-oras-05

Sunt convins că veţi înţelege acest lucru, mai ales că racordarea oraşului la reţeaua de gaze naturale a dus la reduceri semnificative ale costurilor cu încălzirea pe timpul iernii.

primarul-prin-oras-06

De asemenea, am făcut o vizită şi pe strada Albatros, pentru a verifica stadiul lucrărilor de igienizare şi reamenajare a spatiilor verzi, dar şi pentru a găsi soluţii la o avarie care a avut loc în apropierea Şcolii Gimnaziale nr. 3. Am cerut resposanbililor RAJA să se ocupe imediat de remedierea defecţiunii. Mâine voi verifica din nou, la faţa locului, dacă s-a rezolvat problema”.

Sursa: fb. Joi, 26.03.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply