Mazăre şi-a dat DEMISIA!

0
743

farmec.ro
carturesti.ro%20

radu mazare

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat joi seara că şi-a dat DEMISIA din toate funcţiile deţinute în PSD, inclusiv cea de preşedinte al PSD Constanţa! El rămâne doar simplu membru al PSD.

Reamintim că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins cererea DNA de arestare preventivă a primarului din Constanţa, Radu Mazăre, urmând ca acesta să fie cercetat de procurori în stare de libertate, într-un dosar în care este acuzat de trei infracţiuni de luare de mită, două de conflict de interese şi abuz în serviciu. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul omului de afaceri Sorin Strutinsky, însă acesta este arestat preventiv într-o altă cauză.

Întors de la Bucureşti, edilul a ţinut să precizeze, încă de miercuri seara, că este hotărât să demisioneze din toate funcţiile deţinute atât la Primăria Constanţei, cât şi de la PSD.

„Aş vrea să-mi dau demisia şi vreau să fac lucrul ăsta curând. (…) E o chestiune cred eu de săptămâni, de luni. Acelaşi lucru vreau să-l fac şi de la partid. Păi ce să ajung eu să mă pună ăia de la Bucureşti să mă dea afară că mă anchetează un procuror ? Păi uite cum m-a anchetat procurorul, m-a şi băgat la beci de două ori după care am venit să vorbesc cu voi, ăsta e motiv să mă dea afară din partid. Eu ştiu că cu toţii suntem nevinovaţi până la o hotărâre definitivă, dar să rămână domnii cu regulile astea, ei cu partidul lor şi eu să rămân cu viaţa mea. Am şi eu dreptul la viaţa mea”, a explicat Mazăre.

Mai mult, AICI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vineri, 20.03.2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply