Străinii au rămas uimiţi când au văzut ce ambarcaţiuni se construiesc la Mangalia

0
1454

farmec.ro
carturesti.ro%20

strainii-ambarcatiuni-mangalia

Cea de a şaptea ediţie a Salonului Nautic Internaţional Bucureşti s-a încheiat. Acum, este momentul evaluării, concluziilor şi finalizării contactelor stabilite. Impresia generală este că manifestarea expoziţională a evidenţiat o evoluţie remarcabilă a pieţei ambarcaţiunilor de agrement, sportive şi de pescuit. 

…Progresele au fost remarcate şi de arhitectul naval Virgil Lazăr, reprezentantul producătorului de ambarcaţiuni Sea Core, din Mangalia, specialist cu o bogată experienţă în domeniul construcţiei de ambarcaţiuni, câştigată în Italia şi în ţară. „Este clar că piaţa ambarcaţiunilor a intrat într-o nouă etapă. Faţă de ediţiile anterioare, numărul vizitatorilor a fost cu mult mai mare. Şi calitatea acestora este alta. Oamenii sunt mai bine informaţi, au venit cu lecţia învăţată şi au pus întrebări pertinente sub aspect tehnic şi nautic. Mulţi dintre vizitatori aveau deja o experienţă nautică şi doreau să treacă la o categorie superioară de dotări şi confort.” 

Dintre constructori s-au remarcat: multiplul campion olimpic Ivan Patzaichin, cu celebra canotcă; producătorul Sea Core, cu o gamă largă de ambarcaţiuni construite după conceptul „pescuitul şi agrementul altfel”, care stârnesc plăcerea de a naviga, de a pescui împreună cu familia, în condiţii de confort şi de siguranţă; un arhitect naval care a prezentat o barcă cu vele, de tip lego, confecţionată din placaje, care se demontau; producătorul de ambarcaţiuni Axxa Maritime din Mangalia, cu câteva canoe.

axxa atelierul de barci1

Mai mult, în cugetliber.ro, Miercuri, 11.03.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply