Asociaţia Municipiilor cere taxe pentru localurile cu jocuri de noroc sau care vând alcool noaptea

0
827

farmec.ro
carturesti.ro%20

Asociaţia Municipiilor din România (AMR) propune, în contextul dezbaterilor privind Codul Fiscal, posibilitatea stabilirii de politici fiscale adaptate fiecărei localităţi, dar şi introducerea de taxe speciale pentru vânzarea de alcool pe timpul nopţii şi pentru localurile cu jocuri de noroc.

Blackjack

Asociaţia Municipiilor cere taxe pentru localurile cu jocuri de noroc sau care vând alcool noaptea (Imagine: Shutterstock).

AMR a prezentat, luni, o serie de propuneri pentru modificarea Codului Fiscal, precizând că adoptarea acestora ar duce la creşterea autonomiei locale, la crearea condiţiilor pentru o bună guvernare la nivel local şi la creşterea rolului oraşelor.

Preşedintele executiv AMR, Ilie Gavril Bolojan, a declarat că, în ceea ce priveşte creşterea autonomiei locale, există un interes privind modul în care o autoritate locală poate stabili impozitele în mod independent, dar şi privind transformarea veniturilor locale, în dauna transferurilor de la nivel guvernamental, în prima sursă de venit.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Din punct de vedere al asigurării condiţiilor pentru o bună guvernare, AMR susţine ca resursele să rămână în proporţie mai mare în localitatea de unde ele se generează, dând astfel posibilitatea adoptării de măsuri fiscale pentru politici publice eficiente”, a arătat preşedintele executiv al AMR, primar al municipiului Oradea.

Mai mult, pe mediafax.ro, Marti, 10.03.2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply