Săptămână plină de medalii pentru sportivii Mangaliei

0
859

marius-saioc-istanbul2015

Săptămâna ce s-a încheiat a fost una deosebit de fructuoasă pentru sportivii Mangaliei, care au obţinut mai multe medalii la atletism şi la box.

ciprian-broasca-si-marius-saioc-campioni-istanbul2015

La atletism, Clubul Sportiv Noua Generaţie Mangalia a cucerit patru medalii de aur la Campionatul Balcanic de atletism în sală pentru veterani, întrecere care a avut loc în Turcia, la Istanbul. Cei doi sportivi care au devenit dubli campioni balcanici sunt Ciprian Broască, la categoria 35 de ani şi Marius Saioc, la categoria 40 de ani. 

ciprian-broasca-istanbul2015

Ciprian Broască s-a impus la săritura în lungime şi la săritura în înălţime, iar Marius Saioc s-a dovedit cel mai bun la triplu salt şi la lungime.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La box, Mangalia a obţinut două medalii de bronz la Cupa României de Box Feminin pentru Tineret, Junioare şi Senioare, prin sportivele Crică Georgiana, 15 ani, la categoria 48 de kg şi  Mihalache Stela, 15 ani, categoria 60 kg. Crică Georgiana, elevă în clasa a IX-a  D a Liceului Tehnologic Ion Bănescu, este sportivă a Clubului de Box Litoral Mangalia şi se antrenează cu Gheorghe Zbenghea, Stavre Cătălin şi Drăghici Iulian. Mihalache Stela se pregăteşte la clubul Asociaţia Sportivă Alutus Mangalia, cu Gheorghe Zbenghea şi este elevă în clasa a VIII-a B, la Liceul Teoretic Callatis

box feminin mangalia

“Suntem mândri de realizările sportivelor noastre, ambele fiind vicecampioane naţionale la categoria lor, în anul 2014. Sperăm ca pe viitor copiii talentaţi ai Mangaliei să beneficieze de mai multă susţinere, mai ales materială, pentru a putea onora şi alte competiţii din ţară”, a declarat antrenorul Gheorghe Zbenghea.

Cupa României de Box Feminin pentru Tineret, Junioare şi Senioare a avut loc la Buzău, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi, în perioada 23-26 februarie.

Sursa: mangalia.ro, 01.03.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply