Cetățenii municipiului Mangalia au participat la o campanie de donare de sânge – VIDEO

0
611

farmec.ro

Mangalia au participat la o campanie de donare de sânge

Peste 150 de cetăţeni ai Mangaliei au participat la campania de donare de sânge “Poţi fi chiar tu un erou”. Iniţiat de filiala locală a Partidului Conservator, evenimentul a avut loc în cadrul Spitalului Municipal Mangalia.

Potrivit declaraţiilor prim vicepreşedintelui formaţiunii, Victor Pavel, numărul celor ce şi-au exprimat dorinţa de a dona sânge pentru nevoile spitalelor din judeţ a fost mult mai mare.

Pe de altă parte, Alina Dobrotă, şeful Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, a precizat că echipa medicală s-a deplasat la Mangalia, deoarece drumul pe care donatorii trebuie să îl facă până la Constanţa este unul extrem de obositor.

Timpul nu a permis, însă, echipei de cadre medicale de la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa să recolteze sânge de la mai mulţi cetăţeni.

Există și o nemulțumire. După cum afirmă directorul Centrului Regional de Transfuzii, Primăria Municipiului Mangalia refuză să colaboreze la organizarea campaniilor de donare de sânge. (Vezi VIDEO).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mihaela Marin-Dubei, tvlitoral.ro, 28.02.2015.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply