Poliţia Locală Mangalia a aplicat, luna trecută, amenzi în valoare de peste 30.000 de lei

0
1638

libris.ro%20
AMAZON! Acum puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!
carturesti.ro%20

politialocala-mihai angelescuEditia de Sud: Pe parcursul lunii ianuarie, angajaţii Poliţiei Locale Mangalia au desfăşurat zeci de acţiuni în urma cărora au recurs la măsura aplicării unor sancţiuni contravenţionale consistente. Şeful Poliţiei Locale, Mihai Angelescu ne-a declarat că, în ceea ce priveşte Circulaţia Rutieră, oamenii din subordine au dat 115 amenzi, în valoare de 15.615 lei, din care 42 sunt avertismente.

„În urma acţiunilor pe linia Ordinii Publice, poliţiştii au aplicat 37 de sancţiuni în cuantum total de 9290 de lei, din care 6 avertismente. Nu în ultimul rând, s-a solicitat identificarea unui număr de 210 de autoturisme, întrucât, deocamdată, Poliţia Locală nu dispune de o bază de date, fiind nevoită să apeleze la ajutorul poliţiştilor constănţeni”, a precizat Mihai Angelescu.

Pe de altă parte, compartimentul Control Comercial, din cadrul Poliţiei Locale, cu competenţe în verificarea activităţilor comerciale, Disciplina în construcţii, afişaj stradal şi Protecţia Mediului, a aplicat sancţiuni şi avertismente în valoare totală de 6.500 de lei.

Potrivit Şefului Poliţiei Locale, cele mai multe amenzi au ajuns la agenţii economici ce funcţionează fără autorizaţie sau care vând mărfuri în locuri neamenajate. De asemenea, au fost taxaţi şi cei care nu deţin acte de provenienţă a produselor pe care le vând. Printre cei amendaţi s-au aflat şi comercianţii de pe strada Negru Vodă ce-şi expun spre comercializare mărfurile direct pe trotuar, blocând accesul trecătorilor.

„Prioritare în perioada februarie-martie sunt acţiunile de verificare a terenurilor-proprietate, care trebuie să fie igienizate şi eliberate de gunoaie şi resturi provenite de la materialele de construcţie. În acest sens, au fost emise peste 400 somaţii, urmând ca în zilele următoare să fie trimise alte 100”, a mai spus Mihai Angelescu.

Sursa: Editiadesud.ro, 16.02.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply