Caz învăluit în mister. Trăiesc un coșmar după dispariția fiicei

1
625

Doi soți din localitatea constănțeană Limanu, trăiesc un adevărat coșmar de câteva zile. Fiica lor de 16 ani a plecat de acasă, iar oamenii cred că adolescenta a fugit din țară, la iubitul ei, aflat în Italia. Părinții nu au mai văzut-o pe Andreea Roxana Dumbravă de miercuri după-amiază, când aceasta le-a cerut voie să își viziteze o prietenă din orașul Mangalia. A plecat de la domiciliu și de atunci nu a revenit.

Andreea Roxana Dumbravă

Tatăl fetei a făcut investigații și a aflat că este posibil ca Andreea Roxana Dumbravă să fi părăsit România pentru a merge la prietenul ei. Individul este cu 12 ani mai mare, iar părinții nu au fost de acord cu relația lor.

„Am înțeles că a fost dusă la microbuzul cu destinația Italia. Ea mă tot întreba de două săptămâni dacă îi dau procură să plece, dar i-am explicat că nu voi face acest lucru deoarece nu am crescut-o ca să o vând pe străzile Italiei“, a declarat Dumitru Dumbravă, tatăl adolescentei dispărute.  Mai mult, părinții spun că se tem pentru viața fetei, deoarece iubitul ei a fost adeseori agresiv.

Soții Dumbravă au reușit să ia legătura o singură dată cu Andreea Roxana Dumbravă după plecarea ei, iar aceasta le-a spus că se află la Constanța, în compania unor prieteni, și că se va întoarce acasă. Pe parcursul convorbirii, adolescenta a negat cu vehemență că a plecat sau ar avea intenții să părăsească țara.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanta, adolescenta a fost dată în urmărire națională și se fac verificări pentru a se stabili dacă aceasta a trecut granița.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu Andreea Roxana Dumbravă, sunt rugaţi să sune la 112, sau să contacteze dispeceratul IPJ Constanța, la numărul de  telefon 0241.611.364, interior 20005.

Andra RAFTU, telegrafonline.ro, Luni, 09.02.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Nu este prima data cand aceasta mucioasa le da batai de cap parintilor si politiei. numai probleme face iar la Politia Limanu au fost multe sesizari facute pt mocofana asta. Nu e nici un mister, e un copil scapat de sub control. Isi bate joc de toata lumea si, mai ales, de parinti si politie pt ca mereu sunt in alerta. o bataie zdravana ii trebuie!!!

Leave a Reply