Olandezii au inventat casa la cheie care se monteaza intr-o singura zi. Vezi cat este de ingenioasa

1
2861

farmec.ro
carturesti.ro%20

Pentru că preturile la imobiliare in Olanda sunt extrem de mari, companiile din constructii sunt nevoite sa vina cu solutii ingenioase pentru a oferi preturi competitive, accesibile celor mai tineri. O astfel de companie, cu o vechime de aproape o suta de ani, a conceput un proiect de casa ideal pentru tinerii cu varste cuprinse intre 25-35 ani.

casa-modulara-olanda

Heijmans One, asa cum a fost denumit modelul, este o casa modulara prefabricata ecologica, creata in scopul de a rezolva problema spatiilor locative pentru generatia tanara a Olandei.

Casele sunt realizate si asamblate in atelierul companiei inventatoare si apoi sunt transportate pe terenul beneficiarului, unde sunt doar montate.

Compusa din parter si etaj, cu suprafata locuibila totala de 45 mp, casa este potrivita pe terenuri extrem de mici si inguste, de 50-100 mp, terenuri tipice zonelor urbane.

casa-modulara-olanda2
Casa Heijmans One se livreaza nu doar finisata, ci si complet echipata si utilata. Pe langa mobila de bucatarie perfect adaptata spatiului restrans, constructia prefabricata este dotata cu dulapuri si spatii de depozitare utile si ingenioase. De exemplu, in stanga bucatariei, sub scara interioara, a fost proiectat un dulap pentru haine, iar in micul dormitor mansardat au fost proiectate dulapuri in jurul ferestrei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai multe detalii si fotografii pe casadex.ro

MangaliaNews.ro, 04.02.2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply