Fuziune în scrâşnet de dinti! Chiru şi Dragomir sunt la cutite din cauza functiilor şi a candidatului la Primăria Constanta

0
794

REPLICA: Delegaţiile de la Constanţa s-au ignorat reciproc la Bucureşti.

chiru_dragomir

Noul PNL a definitivat la Consiliul Naţional desfăşurat sâmbătă, 31 ianuarie, la Palatul Parlamentului, forma structurilor sale de conducere, precum şi ponderea pe care o vor avea vechiul PNL şi fostul PDL. Proporţia va fi de 65-35 pentru vechii liberali, pe baza primarilor şi europarlamentarilor în număr net superior foştilor pedelişti, iar această stare de fapt, deşi acceptată prin votul unanim al delegaţilor de la Consiliul Naţional, generează deja tensiuni în teritoriu.

Constanţa este exemplul cel mai clar: algoritmul menţionat oferă PNL o majoritate fără drept de apel în faţa PDL, ceea ce înseamnă că echipa senatorului Christian Gigi Chiru va înseamna doar 35% din conducerea a ceea ce va însemna Comitetul Executiv judeţean al PNL Constanţa. La nivel naţional, vechiul PNL va deţine majoritatea în 26 de comitete judeţene, în timp ce fostul PDL va avea majoritatea în restul de 23. În funcţie de mărimea organizaţiilor, comitetele executive vor avea între 23 şi 40 de membri în structura de conducere, judeţul Constanţa intrând în categoria marilor filiale, cu 33 de membri în Comitetul Executiv, din care 21 ai PNL şi 12 ai PDL.

Mai mult, în replicaonline.ro, Luni, 02.02.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply