Şedinta extraordinară a Consiliului Local Mangalia – VIDEO

0
749

sedintacl29ian2015-1 - Copy

VIDEO, pe Mangalia.Tv

Consiliul Local Mangalia a adoptat, în şedinţa extraordinară de joi, bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul în curs, precum şi bugetele societăţilor din subordine, respectiv Goldterm şi Parcul Industrial. Cu aceeaşi ocazie, aleşii locali au votat un proiect de hotărâre privind contractarea unei finanţări rambursabile, prin emisiune de obligaţiuni, în valoare de până la 40 de milioane de lei.

Referitor la această iniţiativă a municipalităţii, primarul Radu Cristian a declarat că votul consilierilor reprezintă doar un acord de principiu, urmând ca în perioada următoare să se urmeze toţi paşii legali, în vederea finalizării acţiunii.

“Mai trebuie să facem demersurile necesare la Ministerul de Finanţe, apoi la bănci, ca să vedem exact ce sumă putem obţine, în cele mai bune condiţii pentru Primărie. Ulterior, vom veni din nou în faţa Consiliului Local pentru a stabili destinaţia fondurilor obţinute prin emisiunea de obligaţiuni. Oricum, dacă vom reuşi acest demers, banii se vor duce exclusiv în investiţii din domeniul infrastructurii”, a explicat edilul.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply