A DĂRUI, DĂRUIRE… Un proiect de suflet, pentru copiii de la sectia de ortopedie a Spitalului municipal Mangalia…

0
982

farmec.ro
carturesti.ro%20

nu conteaza cat daruiesti

     Acum cateva zile, ma gandeam la urmatoarele proiecte umanitare pe care vreau sa le pun in aplicare. Si asa, m-am dus cu gandul la acei copilasi de la Spitalul Municipal Mangalia, copilasi care nu au pe nimeni altcineva aproape decat cadrele medicale.

     Cu ajutorul vostru, prietenii mei buni, vreau sa-i ajutam pe acesti copii, sa ne ocupam fiecare de cate un copil, sa le oferim periodic cele necesare (imbracaminte, jucarii, dulciuri, rechizite, articole de uz zilnic) si, ceea ce cred eu ca este cel mai important, sa-i putem scoate in parc sambata si duminica, sa ne jucam cu ei in zilele libere, sa mergem impreuna sa mancam o prajitura si, odata cu venirea verii, sa-i putem duce in cateva excursii organizate la delfinariu, la plaja si alte atractii destinate copiilor.

     Din cate stiu eu, la secția de ortopedie sunt in jur de 10 (zece) copii, fete si baieti, iar la cati prieteni cu suflet mare am eu, sigur le putem aduce in suflete acestor copilasi spiritul familiar. Deja, cativa prieteni stiu de acest proiect al meu si, din partea lor am obtinut promisiunea ca se vor implica alaturi de mine.

     Fac apel si la voi ceilalti, care doriti sa ma sprijiniti in acest proiect si, daca vi se pare o idee buna, sa ma contactati in privat, ori la numarul de telefon: 0755 175 638, iar impreuna cu voi, vom stabilii detaliile si etapele acestui proiect dedicat copiilor.

     In zilele urmatoare, voi avea o intalnire cu conducerea spitalului si, in urma acestei discutii si daca voi primi si acceptul lor, demarăm proiectul.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

     Va multumesc, cu mare drag!

     Filon Daniel.


     Share, va rog si multumesc din suflet pentru fiecare share!!! 
     Sunt unul dintre cei care au stat, internati acolo, la Spitalul din Mangalia… Un an… Stiu ce inseamna sa plangi de dorul de parinti, de durere, stiu ce inseamna suferinta celorlati copii, stiu ce inseamna sa te uiti pe geam si sa ii vezi pe ceilalti, sanatosi, plimbandu-se pe faleza, stiu ce inseamna sa fii paralizat si sa nu te poti misca… Nu am cuvinte… Orice ii va bucura, ORICE GEST !!
     Facem echipa, cat mai multi, alaturi de Je Suis Danny, pentru acest proiect ? Multumesc !
     Alina Lupu.

Sursa: FaceBook.

MangaliaNews.ro, 27 ianuarie 2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply