DMHI aniversează 18 ani de la constituire

0
871

La data de 22 ianuarie 2015, Daewoo Mangalia Heavy Industries S.A. (DMHI) aniverseaza 18 ani de la constituire, în urma acordului fondatorilor Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co. Ltd. (Republica Coreea) și Șantierul Naval ‘2 Mai’ S.A. Mangalia.

dmhi-sigla

De-a lungul istoriei sale, DMHI a evoluat dintr-un constructor specializat în construcția de corpuri de nave de dimensiuni mici și medii, în cea mai reprezentativă companie din industria de construcții nave comerciale de pe întregul nostru continent, capabilă să realizeze produse de înaltă tehnologie și garantând parametrii tehnici ai produselor sale.
Din ianuarie 1997 până în decembrie 2014, DMHI a livrat 168 nave nou construite.

Dintre realizările de prestigiu cu care DMHI se poate mândri selectăm următoarele două proiecte, ca fiind cele mai impunătoare nave construite la Mangalia, de curând incluse în Lista Navelor de Exceptie construite în 2014 în întreaga lume, de renumita publicație de specialitate ‘Maritime Reporter’.

—Două nave de tip Ro-Ro pentru compania Hoegh Autoliners din Norvegia, cu o capaciate de 6.500 CEU — cele mai mari nave de acest tip construite și livrate în Europa;

—Patru nave de tip port-container pentru compania Zodiac din Marea Britanie, cu o capacitate de 8.600 TEU, fiind cele mai mari nave construite în bazinul Mării Negre și al Mării Mediterane.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pe lângă produsele noi mai sus menționate, societatea noastră a livrat un număr de 358 proiecte de reparații și conversii nave. Astfel, de la inființare până în prezent, au intrat în șantier un număr de  peste 280 de nave provenind de la clienții Uniunii Europene și 75 nave de la clienți din afara Uniunii.

Așa cum obișnuim an de an, la acest moment aniversar, DMHI nu uită memoria acelor fondatori care au trecut în neființă, dar care, prin contribuția lor determinantă pentru traiectoria șantierului naval, vor rămâne veșnic în amintirea colectivă a navaliștilor de la Daewoo-Mangalia:

  • Ștefan Mușat — Director General Santierul Naval ‘2 Mai ‘SA Mangalia
  • Nicușor Trăistaru — Vicepresedinte al DMHI (1997 — 1999)
  • Yeol Ho Lee — Director Management Unit DMHI (1997 — 2000)
  • Doru Gologan — Director Fondul Proprietății de Stat
  • Andrei Cojocaru — IPCM București, proiectant general al șantierului naval.

Acest moment festiv constituie un nou prilej pentru ca administrația societății să mulțumească tuturor celor peste 6,000 de angajați proprii și ai societăților subcontractoare de pe platforma industrială pentru eforturile și sacrificiile asumate alături de conducerea executivă și sindicatul societății, asigurându-i de permanenta susținere care să asigure continuitatea contribuțiilor DMHI pentru întreaga comunitate din care face parte cu mândrie!

Biroul de presa al Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A.

22.01.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply