Se stinge lumina la Neptun-Olimp? Acţionarii au dat bir cu fugiţii

0
903

complex_vile_neptun_olimp

2015 a venit cu veşti rele în turismul estival. Decizii importante privind viitorul companiei Neptun-Olimp au fost amânate de două ori, pentru că acţionarii nu au catadicsit să vină la sediul firmei. Asta înseamnă proiecte stopate sau, mai rău, dezinteres pentru orice speranţă de mai bine.

Indemnizaţiile administratorilor, contractele cu colaboratorii, dar şi decizia privind tranzacţionarea acţiunilor companiei Neptun-Olimp, toate acestea au rămas doar simple puncte pe ordinea de zi a şedinţei acţionarilor societăţii. Reprezentanţii companiei au anunţat piaţa de capital că „Adunarea generală extraodinară a acţionarilor convocată pentru data de 15/16.01.2015 nu a fost ţinută nici la prima, nici la a doua convocare, din lipsă de cvorum“. La termenele indicate mai sus, pe ordinea de zi figurau „aprobarea modificării indemnizaţiilor membrilor Consiliuluide Administratie; avizarea contractelor de colaborare încheiate în sezonul estival 2014; avizarea încheierii unor contracte de colaborare pentru sezonul estival 2015; aprobarea admiterii la tranzacţionarea acţiunilor emise de S.C. Neptun Olimp S.A. pe piaţa ATS administrată de B.V.B.“

Cele relatate survin după un 2014 deloc profitabil pentru companie, cel puţin aşa reiese din raportările financiar-contabile pe primul semestru al anului trecut. În primele şase luni din 2014, compania constănţeană a înregistrat o pierdere de 654.168 de lei, în condiţiile în care, în intervalul similar din 2013, pierderile erau de 539.956 de lei.

Cheltuielile, aproape dublul veniturilor…

Continuarea, AICI. 21.01.2015


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply