Când se deschide şi cum va arăta PARCUL DE AVENTURI de la NEPTUN

0
858

parcaventuraneptun

Paradis Land – un adevărat paradis pentru iubitorii de aventuri, de asta vor avea parte, constănţenii şi turiştii, începând din această primăvară. Este vorba despre Parc Aventura Paradise Land, din staţiunea Neptun. În mijlocul pădurii Comorova, într-un peisaj de poveste, la o aruncătură de băţ de malul Mării Negre, de câteva luni s-a „născut” un paradis, un parc de aventuri, unde putem savura o gură de aer curat şi ne putem pune curajul la încercare.

Două hectare de pădure şi 11 trasee pe nivele diferite de dificultate, cu jocuri din cele mai inedite vor fi la dispoziţia iubitorilor de sporturi şi aer liber. Încă nu a fost anunţată deschiderea oficială a parcului, însă organizatorii preconizează că va fi inaugurat în a doua jumătate a lunii martie. Jocurile sunt gata, dar mai sunt unele detalii de pus la punct. „Paradis Land este o lume aventuroasă, cu multe surprize ce vi se vor dezvălui încet, încet, la tot pasul – cu punţi de lemn, parâme, cordeline aflate la înălţime. Mascota parcului – temutul Căpitan Barbarosa va însufleţi parcul, iar misterele lui ne vor arăta că aventura nu are limite”, ne îmbie Aurelian Marin, dezvoltatorul proiectului.

Tarife diferenţiate şi program prelungit

Deocamdată nu au fost stabilite definitiv tarifele pentru perioada dinaintea sau în timpul sezonului estival. Parcul va fi deschis zilnic, de la ora 9,00 dimineaţă, până când se întunecă, primăvara şi toamna, iar vara va fi deschis până la miezul nopţii. „Vom avea tarife diferenţiate pentru copii, adolescenţi, adulţi. Vor fi zone de reduceri pentru elevi şi studenţi şi ne gândim şi la oferte pentru familii, minimum trei persoane, dar neapărat un adult. De asemenea, am vrea să introducem mai multe tipuri de abonamente, eventual pentru o zi, săptămânal sau lunar. În plus, vara vom colabora cu hotelurile de pe litoral, unde vor fi puse în vânzare bilete la preţuri speciale, mai mici decât dacă turiştii le-ar achiziţiona de la faţa locului”, a mai explicat managerului parcului. 

Mai mult, în cugetliber.ro, Marti, 20 ian.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply