Regulament nou pentru ‘Heracleea’: interzis consumul de alcool, dar şi … nudismul!

0
962

yacht_primaria_mangalia

În 2013, Primăria Mangalia achiziţiona yachtul „Heracleea“, în cadrul unui proiect cu fonduri structurale. Ambarcaţiunea „publică“, cu o valoare de circa 100.000 de euro, poate fi închiriată de orice persoană care îşi permite să achite tarifele stabilite de Consiliul Local.

Acestea sunt cuprinse între 250 şi 2.500 de euro, în funcţie de durata plimbării şi de numărul de persoane aflate la bord. Pentru maximum trei ore de plimbare cu barca, un adult trebuie să achite 50 de euro, în timp ce un copil este taxat cu 34 de euro. Yachtul poate fi închiriat şi cu ora sau chiar cu săptămâna. Pentru mai puţin de trei ore, preţul este de 250 de euro, pentru 3-5 ore – 350 de euro, iar pentru 5-10 ore – 450 de euro. O săptămână întreagă la bordul velierului va scoate din buzunarele celor ce-şi permit luxul unei croaziere pe „Heracleea“ Primăriei 2.500 de euro. Cruiserul, de tip Bavaria 42 are în dotare, printre altele, o barcă (folosită pentru plimbări sau, după caz, pentru salvare), duş pe punte, cuptor, frigider, aragaz, chiuvetă, CD player, difuzoare de cabină etc.

Între timp, administratorul ambarcaţiunii, SADPP Mangalia, a înaintat Consiliului Local, spre aprobare, Regulamentul privind închirierea şi folosirea „Heracleei“. Astfel, pe lângă închirierea cruiserului, ADPP Mangalia pune la dispoziţia clienţilor şi un skipper care, pe lângă rolul de a conduce nava, va avea grijă de siguranţa celor aflaţi la bord.

Programul de folosire a velierului este zilnic, între 7.00 şi 20.30, închirierea putându-se face numai de către persoane cu vârsta mai mare de 16 ani. Toţi cei aflaţi la bord sunt obligaţi să poarte veste de salvare.

Continuarea, în editiadesud.ro, 14.01.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply