Fermieri danezi și spanioli au început “vânătoarea” de căpșunari români

0
871
Tot ce trebuie să știi daca vrei să muncești în Europa.

capsunari_spania

Românii au la dispoziție, la început de an, o bogată ofertă de locuri de muncă în două state europene – Danemarca si Spania. Astfel, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a primit o ofertă de 135 locuri de muncă pentru lucratori calificaţi şi necalificaţi în domeniul agricol în Danemarca.

Fermierii danezi cauta specialist in fertilizarea solului prin intermediul irigatiilor, intr-o ferma de 23 de hectare cultivate cu capsuni si 3 hectare cu zmeura.

Durata contractului este in perioada: 1 aprilie -1 octombrie 2015.

Se cere experienţă în creşterea căpşunilor/zmeurei, în fertilizarea solului prin irigaţii, cunoaşterea sistemelor de irigare, a îngrăşămintelor şi să combine substanţele de fertilizare, să poată citi rapoartele întocmite de consilierii în domeniu. Experienţa de muncă anterioară, în străinătate, pe un post similar constituie un avantaj. Dacă nu aveţi experienţă în acest domeniu, nu aplicaţi!

De asemenea, se impune cunoasterea limbii engleze, nivel foarte bine.
Salariul de pornire pentru acest post este echivalentul în coroane daneze a 10 euro brut/oră, dar poate fi majorat în funcţie de rezultate şi abilităţi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Alte beneficii : Cazarea se face în rulote, 2 persoane/cameră. Lucrătorul va plăti o taxa de cazare de 50 de coroane daneze/zi. Sunt puse la dispoziţie spaţii de bucătărie, maşini de spălat, internet. Lucrătorii trebuie să îşi cumpere şi să pregătească singuri mâncarea. Transportul dus intors în/din Danemarca este în sarcina lucrătorului.

Pentru a plica pentru acest job trebuie sa compmetati un CV în limba engleză cu foto inclusă şi copia referinţelor de la locurile de muncă anterioare în domeniul irigaţiilor (traducere simplă în engleză), se vor trimite până pe data de 16.02.2015 pe adresa de email [email protected]. Mentionaţi în CV atribuţiile pe care le aveaţi la locul de muncă anterior în domeniul fertilizării solului prin irigaţii. Mentionaţi în subiectul mailului “fertigation manager”. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani. Selecţia va avea loc la Botoşani, în ultima decadă a lunii februarie 2015. Detalii referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

O alta categorie de posturi sunt cele pentru superviser culegatori de fructe. Controlorul va verifica calitatea fructelor culese şi va îndruma culegătorii cum să culeagă în mod corect fructele, în cazul în care aceştia nu respectă regulile.

Durata contractului este intre 15 mai – 1 octombrie 2015.

Se cauta persoane cu varsta minima de 18 ani, cu experienţa anterioară în alte locuri de muncă în calitate de superviser la culesul fructelor si cu abilităţi bune de comunicare în limba engleză.

Salariul de pornire este echivalentul în coroane daneze a 10 euro brut/oră. Salariul poate fi majorat în funcţie de rezultate şi abilităţi.

Continuarea, AICI.

13.01.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply