Trecerea la agricultura ecologică, prioritatea anului 2015: fonduri europene nerambursabile de aproximativ 200 de milioane de euro

0
755

agricultura-ecologica

Agricultura ecologică reprezintă prioritatea anului 2015 și beneficiază de fonduri europene nerambursabile de aproximativ 200 de milioane de euro , a declarat ministrul agriculturii, Daniel Constantin.

„Agricultura ecologică este prioritatea anului 2015, pentru că văd care este trendul în agricultură. Pe de o parte, majoritatea fermierilor vrea să treacă la agricultura ecologică. Pe de altă parte, consumatorul și-a schimbat opțiunile. Chiar dacă sunt produse ceva mai scumpe, și consumatorii din România se orientează către produse obținute (în sistem ecologic, n.r.), aceasta nu înseamnă că celelalte ar avea ceva, dar și pentru că se propagă și acest mesaj că sunt mult mai sănătoase”, a declarat ministrul agriculturii, Daniel Constantin, la emisiunea Viața Satului.

Sectorul producției ecologice beneficiază de fonduri europene nerambursabile de aproximativ 200 de milioane de euro, disponibile printr-o măsură dedicată din noul Program Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020.

Mai mult, AICI.

Luni, 12.01.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply