Sfaturi pentru sănătatea ta, de la 25 de experti

0
654

sănătateaCât de mult pretuim sănătatea? Cât de importantă este sănătatea pentru noi si pentru familia noastră? Dacă ar fi să dati un singur sfat de sănătate, care ar fi acela? Dacă ar trebui, printr-o simplă fraza, să transmiteti cuiva drag un sfat legat de sănătate, cum ar suna acesta?

Am gasit un articol interesant in care se prezinta cate un sfat, un singur sfat de sanatate dat de cate 25 de experti asa ca va invit sa-l cititi, sa va ganditi, sa preluati ceea ce credeti ca vi se potriveste si sa incercati sa aplicati in viata voastra sau a celor dragi voua.

1. Mananca bine, traieste bine, misca-te mai mult, iubeste mai mult!

–Dean Ornish, M.D.autor al cartii The Spectrum

2. Bucura-te de micul dejun!

In cei peste 20 de ani de munca in domeniu, cel mai bun sfat pe care l-am putut da a fost legat de importanta de a lua micul dejun dimineata si de a fii sigur ca ai proteina in aceasta prima masa a zilei.

Dr. Patricia Fitzgerald, autor al cartilor The Detox Solution: The Missing Link To Radiant Health, Abundant Energy, Ideal Weight, And Peace Of Mind

3. Ia-o usor!

Cel mai bun sfat: Ia-o usor si navigă pe valurile recunostintei si ale gratiei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Deepak Chopra, autor al cartii God: A Story Of Revelation.

4. Fii vegetarian o data pe saptamana!

Singurul meu sfat este sa incerci sa fii vegetarian o data pe saptamana. Este bine pentru sanatatea ta si pentru mediul inconjurator. Experimenteaza cu noi retete folosind surse de proteine fara carne precum lintele, tofu sau fasolea.

Joy Bauer, autor al cartilor Joy Bauer’s Food Cures: Eat Right To Get Healthier, Look Younger si Add Years To Your Life.

5. Mananca mai multe bacterii!

Am facut multe cercetari asupra fermentarii si din ce am descoperit , cu totii ar trebui sa includem mai multe alimente vii fermentate in dieta noastra . Nu doar iaurturi dar muraturi facute cu sare nu cu otet, sauerkraut si kimchee. Bacteria din aceste alimente contribuie la sanatatea noastra intestinala.

Michael Pollan, autor al cartii COOKED: A Natural History Of Transformation.

6. Preia controlul!

Sfatul meu este : Iti cunosti corpul mai bine decat oricine, asa ca preia controlul si responsabilitatea asupra propriei sanatati.

Frank Lipman M.D., autor al cartii Revive: Stop Feeling Spent And Start Living Again.

Continuarea, AICI.

12.01.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply