Accepti una din aceste 10 provocări?

0
736

farmec.ro
carturesti.ro%20

1. Poti trăi fără telefonul mobil, măcar o singură zi?

Telefoanele mobile folosesc microunde pentru a comunica intre ele. Daca vorbesti foarte mult la telefonul mobil, se poate spune ca iti “gatesti creierul”.

Atunci cand sunam pe cineva de pe telefonul mobil acesta emite undeva intre 1,9 si 3 GHz (Giga-Herti) ca sa se conecteze cu antena de telefonie mobila. Acest lucru inseamna ca telefonul tau emite intre 1.900.000.000 si 3.000.000.000 de vibratii pe secunda. Aceste vibratii patrund in tot corpul nostru, in fiecare celula, in special insa in zona capului, a creierului.

Daca nu avem un handsfree sau o pereche de casti, putem reduce aceasta cantitate de iradiere cu aproximativ 50%, daca tinem telefonul in mana la distanta de corp, pana cand interlocutorul va raspunde la telefon si abia atunci sa ducem telefonul la ureche.

Putem insa sa reducem cu 100% radierea daca nu vorbim deloc la telefon, macar pentru o zi.

Beneficii: Hai sa spunem doar ca le dam celulelor nervoase o binemeritata pauza de la radiatii, cu toate ca implicatiile de sanatate sunt mult mai mari.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

telefoanele-mobile-si-creierul

2. Poti macar pentru o zi sa nu judeci pe nimeni sau vreo situatie?

Atunci cand evaluezi sau analizezi in mod constant creezi multe turbulente in dialogul intern. Actiunea de a nu judeca creaza liniste in minte.

Beneficiu: Mintea ta este mai linistita. O minte linistita este o unealta foarte puternica si plina de creativitate.

3. Poti trai fara televizor, macar pentru o zi?

Majoritatea dintre noi avem peste 100 de programe TV.  De multe ori este dificil sa ne indepartam de televizor. Mai rau , cred ca multi dintre noi ne dorim sa avem mai multe ecrane pentru a vedea mai multe canale in acelasi timp. Filme, stiri, sport, muzica, etc..oferta este foarte generoasa.

Beneficii: Blochezi toate stirile si imaginile negative si iti poti folosi timpul intr-un mod mult mai productiv. Poti face mai multa miscare. Poti sa iti traiesti viata, in loc sa privesti la altii cum o fac.

4. Poti manca numai fructe, macar pentru o singura zi?

Fructele sunt foarte sanatoase, in mod special cele organice, bio sau cum ne place sa le spunem , fructele de la tara. Fructele sunt pline de vitamine si alte substante nutritive, fitochimicale care ne ajuta in preventia si reducerea riscului anumitor boli si afectiuni.

Beneficii: Pe langa faptul ca acest lucru te poate ajuta sa dai jos ceva kilograme, fructele te pot ajuta sa te detoxifiezi si iti vor da energie si stralucire.

Continuarea, AICI.

11.01.2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply