FOTO Primăria Mangalia și Protoieria Callatis oferă o tabără gratuită pentru 40 de copii de la Clubul Sportiv Mangalia

0
828

farmec.ro
carturesti.ro%20

tabara-de-iarna-primaria-mangalia-3

În această perioadă, Primăria Mangalia, împreună cu Protoieria Callatis, oferă o tabără gratuită de pregătire pentru aproape 40 de copii înscriși la Clubul Sportiv Mangalia. Sportivii, cu vârste cuprinse între 7 și 19 ani, au plecat încă de ieri dimineață în Munții Făgăraș, fiind cazați la Sâmbăta de Sus, pentru o perioadă de 8 zile.

tabara-de-iarna-primaria-mangalia-4

Antrenorii Cornel Trucmel și Marian Oancea se vor ocupa de pregătirea copiilor și juniorilor, în vederea participării acestora la Campionatele Naționale, Europene și Mondiale, care se vor desfășura în următoarele luni.

tabara-de-iarna-primaria-mangalia-5

tabara-de-iarna-primaria-mangalia-6 tabara-de-iarna-primaria-mangalia-7

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

După cum se știe, pe durata verii, Primăria Mangalia oferă tabere gratuite pentru elevii clasați pe primele trei locuri, din clasele V-XI. Începând cu acest an, în colaborare cu Arhiepiscopia Tomisului, vom organiza tabere speciale pentru elevii olimpici de la instituțiile de învățământ din orașul nostru.

Toate acestea sunt doar câteva măsuri prin care încercăm să recompensăm și să stimulăm copiii și tinerii Mangaliei, în obținerea unor rezultate deosebite în plan educațional, cultural sau sportiv.

Anunț postat de Cristian Radu, primarul Mangaliei, pe fb. 04.01.2015.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply