Am primit la redactie: Mesaje de Anul Nou 2015

0
811

fortele_navale_romane-sigla3

Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă si Noului An, vă adresăm cele mai calde urări de sănătate, prosperitate și realizări profesionale și personale. Vă mulțumim pentru colaborarea cu noi, desfășurată pe parcursul anului 2014 și ne exprimăm convingerea că vom colabora în același mod profesionist și în anul care urmează. 

Sărbători fericite, cu liniște și bucurii, alături de cei dragi! La mulți ani!

Cu aleasă considerație,

Lt.col. Corneliu PAVEL,

Șef compartiment informare și relații publice, 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Statul Major al Forțelor Navale,

București.


Vă mulțumim pentru cuvintele onorante și vă dorim și noi, din inimă, Sărbători fericite, în liniștea și tihna familiilor, multă sănătate si bucurii depline! LA MULTI ANI! TRAIASCĂ ARMIA ROMÂNĂ!!!

Cu stimă deosebită, Redactia MangaliaNews.ro.


Virgil_Stan_un_scriitor_al_tainicelor_iubiri

La multi ani!

Astazi am descoperit aceasta oportunitate de a comunica cu „Mangalia”, chiar daca sunt mangalian si asta, printr-o amica din Bucuresti, care mi-a trimis imagini cu digurile inghetate. Fiind unul dintre scriitorii Mangaliei, am o singura intrebare si anume daca aceasta pe acest site publicati si proza sau poezie? Nu scriu poezie, dar proza am vreo sase romane publicate in ultimii patru ani, care se gasesc atat la Biblioteca Municipala din Mangalia, careia i-am facut o donatie de carti in 2012, cat si la Libraria „Bookstore&Tea”, de pe str.Vasile Parvan.

Cu bine si pe curand,

Virgil Stan.


Ziua bună și La mulți ani, stimate domnule Virgil Stan,

Mesajul dumneavoastră este un semn al interesului din ce în ce mai mare pentru Mangalia, pentru ceea ce înseamnă „ACASĂ” – rezonanța locurilor natale, spre care tânjesc din ce în ce mai mulți dintre ai noștri, împrăștiați de soartă prin lumea largă… 

Ne onorează rândurile scrise de dumneavoastră, cu atât mai mult cu cât aveam în planul editorial pe anul 2015 deschiderea unei rubrici permanente dedicate celor care doresc să se exprime în scris sau în imagini și pe această cale virtuală cu mare „priză” la publicul internaut de acum și din viitor! 

Așa că, oricând doriți, spațiile noastre vă stau la dispoziție, pe site-ul http://www.mangalianews.ro și pe pagina de fb. Așteptăm să ne comunicați pe e-mail-ul redactiei ([email protected]) ceea ce doriți să oferim cititorilor noștri.

Cu stimă, 

MangaliaNews.ro, 03.01.2015.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply