Inna, la ora adevărului: Nu există alt loc unde să îmi doresc să fiu — Interviu

0
291

inna

E aproa­pe Cra­ci­u­nul, casa e gati­ta de sar­ba­toa­re, aro­me­le ispi­tesc imbie­toa­re din cup­tor si toa­ta lumea il asteap­ta pe mosul. Au fost insa vede­te­le cumin­ti? Ce isi doresc de la Mos Cra­ciun? Ce l‑ar intre­ba daca l‑ar intal­ni? Ziare.com a stat de vor­ba cu cate­va cele­bri­tati autoh­to­ne si a aflat ras­pun­su­ri­le la aces­te intre­bari.

In tim­pul anu­lui, Inna cala­to­res­te prin intrea­ga lume, dar de Cra­ciun nu si-ar dori sa fie in alta par­te decat aca­sa, dupa cum a spus artis­ta intr-un inter­viu Ziare.com.

Care este cea mai fru­moa­sa amin­ti­re lega­ta de Cra­ciun?

Din­tot­dea­u­na mi‑a pla­cut sa cant si, de mica, muzi­ca a fost par­te din via­ta mea. Asa ca, de Cra­ciun, impre­u­na cu mama si buni­ca, obis­nu­iam sa can­tam colin­de, eu mer­geam si prin vecini la colin­dat. Eram un copil foar­te ener­gic si tra­iam intens bucu­ria aces­tor sar­ba­tori cu cole­gii, fami­lia.

Asa ca nu am o “cea mai fru­moa­sa amin­ti­re”, ci doar o sta­re pla­cu­ta de care imi amin­tesc mereu cu drag, atmosfe­ra spe­cia­la de Cra­ciun.

Ce ai vrea sa iti adu­ca Mos Cra­ciun?

Imi doresc sa am fami­lia ala­turi de mine, sana­ta­te, feri­ci­re si pute­re de mun­ca. Am mul­te pla­nuri pen­tru 2015.

Ai vreo mare dorin­ta pe care nu crezi ca ai putea sa ti‑o inde­pli­ne­s­ti vreo­da­ta?

Deocamdata…nu cred.

Daca ai putea face un inter­viu cu Mos Cra­ciun, ce l‑ai intre­ba?

Cand e ziua lui de nas­te­re si cati ani are?

I‑ai scris vreo­da­ta mosu­lui?

I‑am scris cand eram mica si mereu aveam emo­tii ca as putea sa nu pri­mesc ce i‑am cerut pen­tru ca eram un copil mai…zglobiu.

Care este cel mai mare mis­ter, pen­tru tine, legat de Mos Cra­ciun?

Copil fiind, aveam mul­te intre­bari si mis­te­re si nu inte­le­geam ata­tea lucruri des­pre mosul cel bun si dar­nic. Am cres­cut si totul e mai sim­plu.

Cate kilo­gra­me crezi ca are Mos Cra­ciun?

Citi­ti con­ti­nu­a­rea AICI.

23.12.2014.

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply