Inna, la ora adevărului: Nu există alt loc unde să îmi doresc să fiu – Interviu

0
935

farmec.ro
carturesti.ro%20

inna

E aproape Craciunul, casa e gatita de sarbatoare, aromele ispitesc imbietoare din cuptor si toata lumea il asteapta pe mosul. Au fost insa vedetele cuminti? Ce isi doresc de la Mos Craciun? Ce l-ar intreba daca l-ar intalni? Ziare.com a stat de vorba cu cateva celebritati autohtone si a aflat raspunsurile la aceste intrebari.

In timpul anului, Inna calatoreste prin intreaga lume, dar de Craciun nu si-ar dori sa fie in alta parte decat acasa, dupa cum a spus artista intr-un interviu Ziare.com.

Care este cea mai frumoasa amintire legata de Craciun?

Dintotdeauna mi-a placut sa cant si, de mica, muzica a fost parte din viata mea. Asa ca, de Craciun, impreuna cu mama si bunica, obisnuiam sa cantam colinde, eu mergeam si prin vecini la colindat. Eram un copil foarte energic si traiam intens bucuria acestor sarbatori cu colegii, familia.

Asa ca nu am o “cea mai frumoasa amintire”, ci doar o stare placuta de care imi amintesc mereu cu drag, atmosfera speciala de Craciun.

Ce ai vrea sa iti aduca Mos Craciun?

Imi doresc sa am familia alaturi de mine, sanatate, fericire si putere de munca. Am multe planuri pentru 2015.

Ai vreo mare dorinta pe care nu crezi ca ai putea sa ti-o indeplinesti vreodata?

Deocamdata…nu cred.

Daca ai putea face un interviu cu Mos Craciun, ce l-ai intreba?

Cand e ziua lui de nastere si cati ani are?

I-ai scris vreodata mosului?

I-am scris cand eram mica si mereu aveam emotii ca as putea sa nu primesc ce i-am cerut pentru ca eram un copil mai…zglobiu.

Care este cel mai mare mister, pentru tine, legat de Mos Craciun?

Copil fiind, aveam multe intrebari si mistere si nu intelegeam atatea lucruri despre mosul cel bun si darnic. Am crescut si totul e mai simplu.

Cate kilograme crezi ca are Mos Craciun?

Cititi continuarea AICI.

23.12.2014.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply