EXCLUSIV: Precizări de la Primărie, pentru cetățenii de la blocurile cu sobe și de la case!

0
742

farmec.ro
carturesti.ro%20

gaze-blocuri-cu-sobe-case-mangala

De la publicarea celuilalt articol referitor la branșarea blocurilor cu sobe și a caselor la rețeaua de gaze naturale, am mai primit de la cititorii noștri o nouă întrebare:

Ce se va întampla cu cetățenii de la blocurile cu sobe și de la case, care s-au branșat la gaze în ultimele luni? 

Răspunsul prompt și la obiect al reprezentanților Primăriei Mangalia este următorul:

“Conform hotărârii CL Mangalia, locatarii blocurilor cu sobe care au apucat deja să plătească racordarea la gaze, nu mai pot fi despăgubiți, întrucât măsura nu are caracter retroactiv. Toti ceilalți vor beneficia de acest proiect, după cum urmează: Primăria va suporta costurile pentru montarea conductei de gaz pe casa scării, până la ultimul etaj al fiecărui bloc. Instalațiile interioare din apartamente revin în sarcina proprietarilor, fără nicio legătură cu administrația publică locală. Locatarii vor suporta costurile centralelor de apartament și al instalațiilor termice interioare, în funcție de bugetul disponibil, suprafața apartamentului si modelul aparatului.

Aceeași măsură se aplică și pentru locuitorii de la case. Hotărârea de Consiliu Local prevede decontarea taxei de branșament pentru locuitorii de la case, care doresc racordarea la rețeaua de gaze. Totuși, măsura nu are caracter retroactiv. Se aplică doar celor care au depus cererea după data adoptării HCL. Sunt prevederi legale, care nu pot fi ignorate. Taxa de branșament care se va deconta, are o valoare cuprinsă între 1.500 și 2.000 de lei. Această sumă va fi suportată de municipalitate, prin reducere la plata impozitelor și taxelor datorate de contribuabil la bugetul local”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MangaliaNews.ro, Vineri, 12 decembrie 2014.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply