PREMIERĂ, în 2015! CONCERT ANDRE RIEU în România!

0
782

premieră_andre_rieu

PREMIERĂ, în 2015! ANDRE RIEU în Romania – Celebrul violonist, dirijor şi compozitor olandez Andre Rieu, va susţine un concert în România, în 2015. Andre Rieu a sosit la Bucureşti marţi, unde a anunţat detaliile concertului. Andre Rieu a postat, pe pagina sa de Facebook, o poză în care apare în faţa unui avion.

“Dragi fani români, sunt pe drum spre Bucureşti unde voi face un anunţ important”, a scris Andre Rieu pe reţeaua de socializare.

CONCERT ANDRE RIEU ÎN PIAŢA CONSTITUŢIEI

Potrivit site-ului oficial al lui Andre Rieu, concertul va avea loc pe 13 iunie 2015, în Piaţa Constituţiei..

Andre Rieu vine în România cu un spectacol nou! Împreună cu cei 60 de instrumentişti din Orchestra Johann Strauss, Andre Rieu vă va oferi exact ceea ce aţi ajuns să vă doriţi. La faimoasa sa vioară Stradivarius, Andre Rieu va crea un concert colorat, plin de surprize. Repertoriul variază între balade romantice şi emoţionale, la cele mai superbe şi cunoscute valsuri”, este anunţul făcut pe site-ul oficial..

Andre Rieu este cunoscut, printre altele, pentru înființarea Orchestrei Johann Strauss în 1987.

Preţul biletelor pentru acest concert este cuprins între 160 de lei (categoria 7) şi 800 de lei (categoria VIP), tichetele urmând să fie disponibile în reţeaua Eventim, începând de miercuri, 10 decembrie, de la ora 9.00.

Mai mult, AICI și AICI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

BONUS – Valsul “Dunărea albastră”, de Johann Strauss (fiul):

09.12.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply