FOTO/VIDEO Impresii de la spectacolul Oriflame-Gala Frumoaselor Mangaliei

0
1813

UPDATE: Filmul evenimentului poate fi vizionat AICI!

SONY DSC

Publicăm cu bucurie câteva impresii calde despre Spectacolul-Eveniment Oriflame-Gala Frumoaselor Mangaliei care s-a desfășurat vineri seara la Casa de Cultură din Mangalia:

Mulțumiri pentru voturi! Delia-Valentina Rugea:

Aş vrea să ştiți cât de recunoscătoare sunt oamenilor care m-au votat. Nu mi-a venit să cred, când am văzut! Mulțumesc pentru implicare, pentru comentarii şi pentru că v-ați exprimat părerea şi aprecierea. Vă mulțumesc din suflet, oameni frumoşi! 

delia_in_spectacol_5dec2014

Am cunoscut-o pe doamna Cara Veronica, în cadrul proiectului “Neptun, la început de an şcolar, te provoc să-mi iei ghiozdan”. Când m-a căutat şi mi-a cerut să particip la un eveniment,  am răspuns făra ezitare, întrucât credeam că este vorba de un nou proiect în care să mă implic voluntar. Am aflat după  aceea că voi lua parte la o prezentare de moda, marca Natural Mod.  În timpul repetițiilor, o fată mi-a spus de concursul “Frumoasele Mangaliei” şi am acceptat să particip, luând acest concurs ca fiind o noua provocare, cu toate că era ultima zi în care se putea vota. După ce am primit link-ul de la organizatori, l-am transmis, la rândul meu, părinților şi prietenilor. Aşa s-a întamplat să văd cum, de la oră la oră, numărul voturilor creşte uimitor. Este prima dată când particip la un astfel de concurs şi mai ales, la o prezentare de modă. Cu toate că a fost foarte frig în sală şi în locul în care ne pregăteam, înainte să intrăm pe scenă, am făcut față acestor condiții şi, toate am dus până la capăt spectacolul. Eu personal, nu am avut niciun susținător în sală, dar nu m-am descurajat. Mulțumesc organizatorilor, Oriflame Mangalia, Mangalia News, în parteneriat cu Mangalia.TV, care au depus eforturi comune în promovarea oraşului în care m-am născut şi a locuitorilor săi. Premiile oferite de sponsorul principal au constat în produse cosmetice marca Oriflame, folositoare oricărei tinere. Eu am câştigat LOCUL I pe luna decembrie şi Premiul de Popularitate, pentru numărul record de voturi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Încă odată, Mulțumiri pentru voturi!


Andreea Chesnoiu: Multumesc frumos pentru voturi!

Va multumesc pentru ca m-ati ales sa particip la concursul “Frumoasele Mangaliei”. Am avut dintotdeauna complexe, dar, avand anumite persoane langa mine care m-au incurajat sa ma inscriu, m-au facut sa capat incredere in mine si am iesit pe locul 2, pe luna decembrie… A fost o experienta placuta si de ce nu, cred ca as mai participa. Va multumesc inca odata. O seara frumoasa ! Andreea Chesnoiu.

Andreea Chesnoiu Multumesc frumos pentru voturi


Ruxandra Georgescu: Personal, aș vrea să mulțumesc organizatorilor, respectiv doamnei Cara Veronica, Gold Manager Oriflame Mangalia, doamnei Silvia Sandu, dar, nu în ultimul rând, domnului profesor Traian Lupu, coordonator de programe Mangalia News, pentru că a inițiat acest concurs. Domnul profesor a avut această minunată idee, care s-a materializat într-un proiect sprijinit cu succes de către Oriflame, precum și de către Mangalia.TV. Mă bucur că s-a născut această idee și că a devenit realitate! Mi-aș dori să văd mai multe fete în concurs, cu mai multă încredere în capacitățile lor și, mi-aș fi dorit să fie mai multă lume prezentă la acest eveniment. La anul, sperăm să fie ceva și mai frumos, mai de amploare, decât anul acesta!

frumoasele mangaliei sigla


Buna ziua! Numele meu este Onica Narcisa-Maria, am 18 ani si studiez la liceul Teoretic “Callatis”. Am participat la concursul Frumoasele Mangaliei, concurs despre care am aflat de la doamna Cara Veronica, careia ii multumesc din suflet pentru sustinerea acordata.

Acest concurs l-am privit ca pe o mica provocare, pe care am acceptat-o din toata inima. In ziua respectiva, cand am aflat despre acest concurs, am intrat pe site-ul Mangalia News, de unde am aflat mai multe detalii si m-am inscris, indeplinind cerintele concursului.

Evenimentul a avut loc pe data de 5 decembrie la Casa de Cultura, in cadrul caruia am participat la mai multe activitati. Una dintre activitati a fost premierea participantelor la Concurs, astfel incat am primit Premiul I pentru luna noiembrie, datorita oamenilor care m-au votat si sustinut si as vrea sa le multumesc din tot sufletul pentru acest lucru.

De asemenea, la finalul premierii, am primit si titlul de Miss Oriflame Mangalia 2014, fapt pentru care am fost foarte surprinsa, deoarece nu ma asteptam, si le multumesc celor care m-au ales.

As dori sa spun cateva cuvinte si despre sponsorul principal, doamna Cara Veronica, care este o femeie deosebita si cu ajutorul careia a avut loc acest superb eveniment. Dansa a fost atenta la fiecare detaliu despre acest eveniment, atat in timpul pregatirilor, cat si in seara respectiva. Pentru editiile urmatoare, sper sa fie mai multa implicare din partea fetelor frumoase ce locuiesc in orasul nostru, Mangalia, si le urez mult succes!!


UPDATE: Filmul evenimentului poate fi vizionat AICI!

Mangalia News, Duminică, 7 dec.2014.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply