Tricolorul romanesc, fluturat la Bruxelles impotriva gazelor de sist si cianurii (Foto&Video)

0
979

tricolorul romanesc fluturat la Bruxelles1

Ziare.com: Tricolorul romanesc a fluturat de 1 Decembrie la Bruxelles, nu numai intr-un eveniment de celebrare a Zilei Nationale, dar si in cadrul unui miting impotriva gazelor de sist si a proiectului Rosia Montana.

Activistii Alexandru Popescu si Geza Terjanyi au mers pe jos mii de kilometri pentru a ajunge luni la Bruxelles, primul plecand din Ploiesti, iar al doilea din Blackpool, un orasel din Anglia.

Activistul roman a parcurs pe jos 3150 de kilometri din Ploiesti pana la Bruxelles, trecand prin Budapesta, Viena, Berlin si Paris.

tricolorul romanesc fluturat la Bruxelles2

Foto: Vlad Ilas.

Cei doi temerari au fost intampinati in capitala belgiana de zeci de sustinatori, veniti din tari precum Romania, Cehia, Germania, Franta, Olanda sau Spania si au manifestat impreuna impotriva fracturarii hidraulice si a cianurii, se arata intr-un comunicat al echipei de sprijin pentru Alexandru Popescu.

Cei doi au avut ocazia chiar sa-si sustina cauza in Parlamentul European, unde au vorbit despre riscurile celor doua mecanisme, in fata europarlamentarilor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, AICI.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply