Claudiu Tusac, trimis în judecată

0
697

tusac

TELEGRAF: Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe fostul primar al Mangaliei Claudiu Tusac, acuzându-l că ar fi prejudiciat bugetul local, în perioada 2010 – 2012, cu 437.879,98 de lei, prin plata a 95 de contracte de asistență juridică încheiate cu șeful Serviciului Juridic al Primăriei.

Lovitură de proporții pentru fostul edil al orașului Mangalia Claudiu Tusac din partea Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Fostul primar a fost trimis în judecată de către procurorii DNA, fiind acuzat de abuz în serviciu și conflict de interese, după ce ar fi efectuat plăți ilegale pentru mai multe contracte încheiate cu juristul Primăriei Laurențiu-Iulian Dumitrașcu, trimis și el în judecată în același dosar.

DOSAR DE CORUPȚIE

Potrivit rechizitoriului DNA, în perioada noiembrie 2010 – septembrie 2012, Claudiu Tusac, în calitate de primar al municipiului Mangalia, a plătit pentru 95 de contracte de asistență juridică încheiate cu șeful Serviciului de specialitate, Laurențiu Dumitrașcu, care, în acea perioadă, era doar suspendat. În baza contractelor achitate, Dumitrașcu ar fi prestat Primăriei exact aceleași servicii pe care le avea în calitate de funcționar public, însă în schimbul unor sume fabuloase – 437.879,98 de lei, de aproximativ 12 ori mai mari decât veniturile sale.

Mai mult, în telegrafonline.ro, Joi, 4 dec.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply