Retragerea din viata politică a doamnei Saveta Georgescu

0
733

Retragerea din PSD Mangalia a doamnei Saveta Georgescu (scriitoarea Dora Alina Romanescu)

Eli Georgescu

Comunicat de presă

Doresc să anunţ şi pe această cale că astăzi, 3 decembrie 2014, am demisionat din funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei Social – Democrate din Mangalia şi din cea de membru în Biroul Executiv al P.S.D. Mangalia. Paralel cu funcţia de preşedinte al O.F.S.D. Mangalia, am mai ocupat, de-a lungul timpului, funcţia de secretar al Organizaţiei Municipale a PSD Mangalia, vicepreşedinte al Biroului Executiv şi consilier local în CLM Mangalia.

Am muncit din anul 1992 pentru organizaţia PSD Mangalia şi sunt membru fondator al organizaţiei de femei (1995). Alături de doamne inimoase, am desfăşurat de-a lungul anilor mai multe acţiuni sociale, cultural – educative, cu scopul de a promova imaginea femeilor social-democrate active şi implicate în societate, la nivel municipal şi judeţean. Am contribuit, în calitate de responsabil de zonă, la constituirea organizaţiilor de femei din localităţile Albeşti, Limanu, 23 August, Tuzla, Pecineaga şi Costineşti.

M-am considerat întotdeauna în slujba societăţii civile şi a concetăţenilor mei, de aceea, am fost magnetul care a atras doamne minunate din toate păturile sociale, din rândul tuturor profesiilor şi partidelor, alături de mine, pentru a organiza manifestări culturale sau cu scop caritabil. Am adunat persoane de calitate, femei de succes sau femei a căror experienţă şi dăruire au constituit exemple demne de urmat.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sunt o persoană înţeleaptă şi sunt convinsă că activitatea partidului se va desfăşura în continuare pe aceleaşi coordonate şi fără mine, nimeni nu este de neînlocuit. Am activat în acest partid din convingere, am fost devotată, statornică şi decentă şi doresc să mă retrag din viaţa politică cu demnitate, pe uşa din faţă, cu convingerea că pot privi oamenii în ochi, fără să am motive să îmi fie ruşine de ceva şi că am activat timp de 22 de ani în cel mai mare partid de stânga din ţară.

Mă simt bogată, pentru că ştiu să ofer şi sunt fericită, pentru că am învăţat să mă bucur şi de realizările celor din jurul meu. Mă înclin în faţa celor care, uneori, m-au lovit cu vorbe amare… au fost necesari, m-au obligat să fiu mereu în alertă şi, ţin să mulţumesc celor care, în drumul meu prin acest partid, au declanşat în mine o schimbare în bine.

Vă mulţumesc!

Saveta Georgescu (scriitoarea Dora Alina Romanescu).

MangaliaNews.ro, 03.12.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply