Proprietar pe o perioadă determinată. Un nou concept ajunge şi pe litoralul românesc

0
685

proprietarpeoperioadădeterminată

Vara lui 2015 aduce un concept nou pe litoral: proprietatea periodică. Mai exact, cine doreşte o casă de vacanţă plăteşte doar cât stă în locuinţă. În tot acest timp, proprietarul de ocazie are drepturi depline pentru că încheie un contract de vânzare-cumpărare.

În zona interioară vor fi două piscine, iar de aceste facilităţi vor avea parte cei care vor să-şi cumpere o casă de vacanţă temporară. Resortul se ridică în Olimp, între mare şi lacul Tatlageac, iar din 4 iulie încolo, sunt aşteptaţi primii locatari.

Liliana Filip, PR-ul dezvoltatorului imobilar: “Permanent vor avea ce să facă în incintă, d-asta spun că noi tindem spre un grad de ocupare pe întreaga perioadă a anului.”

Cine va deveni proprietar pe o perioadă determinată va avea şi alte facilităţi: amfiteatru în aer liber, baruri, dar şi două cluburi de noapte care vor fi construite sub pământ şi care vor fi bine antifonate pentru a nu deranja restul locatarilor.

Liliana Filip, PR-ul dezvoltatorului imobilar: “Este de preferat să ai o casă de vacanţă şi s-o foloseşti doar atunci când ai nevoie de ea şi dacă o foloseşti 2 săptămâni pe an să nu-ţi creeze 50 de alte săptămâni de probleme şi griji.”

Lucrările sunt în plină desfăşurare pe şantierul complexului. Se munceşte zi şi noapte, iar pentru început vor fi deschise doar 4 dintre cele 7 corpuri ale resortului. Proprietarii spun că în 2016, proiectul va fi gata.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, AICI.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply