Ţinta fostului PDL-ist: tot Primăria Mangalia. Zanfir Iorguş: Nu regret că am trecut la PSD

1
937

REPLICA: După unii, Zanfir Iorguş a făcut o mare greşeală atunci când, în prag de alegeri prezidenţiale, a decis să treacă de la PDL la PSD. „Dacă rămânea la PDL, prindea un post de vicepreşedinte în conducerea noului PNL, la nivelul judeţului Constanţa”, au comentat apropiaţi ai liberalilor constănţeni.

zanfir iorgus

Zanfir Iorguş.

„Cârcotaşii” sunt însă contrazişi chiar de către Zanfir Iorguş, fostul deputat considerând că nici măcar rezultatul alegerilor nu este chiar atât de negru; iar cât priveşte doctrina (PDL, PSD etc.) – ea nici nu mai intră în discuţie, atâta timp cât miza este Primăria Mangalia:

„Nu regret că am trecut la PSD şi nu revin la fostul PDL, actualmente PNL. Am considerat de cuviinţă că pot construi o echipă la PSD, alta decât cea în care m-am trezit, prin alianţa făcută fără voia noastră (PNL şi PDL – n.r.), cu parteneri care prin minciună au luat Primăria Mangalia”. „Dorim (la PSD – n.r.) să avem o echipă de profesionişti localnici, care să vină la primărie, nu ca acum, când în primărie sunt aşa-zişi profesionişti aduşi de pe la Constanţa sau Bucureşti”, a mai spus Iorguş, trimiţând, astfel, o nouă săgeată înspre actualul primar al Mangaliei, independentul Cristian Radu, sprijinit de PNL, iar în turul doi al alegerilor din 2012 (ce ironie!), ajutat şi de PSD.

Continuarea, în replicaonline.ro, Marti, 25 nov.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Bai soarice moldovean atarnat de mangalia…latrai acum cativa ani, când se vorbea ca tu esti un lunecos politic, vanand un partid cu sanse in alegeri…si ce spuneai, ca ai coloana vertebrala… prin cate partide ai trecut pana acum.??? nici tu nu mai stii….ajutat de o haita flamanda de aplaudaci….nici unul dobrogean..

Leave a Reply