Cei trei care l-au îngropat pe Victor Ponta. Plus: strategia victorioasă

0
765

Reporter Virtual: Victor Ponta este dărâmat. La propriu. O arată și declarația sa de luni, 17 nov., dată într-un moment de sinceritate: „Vreau sa stau câteva zile cu familia mea care suferă mai mult decât mine”Dar, în spatele eșecului său stă o întreagă echipă.

Din această echipă, în special un trio este direct responsabil de eșecul usturător al candidatului manciurian al sistemului (fin al șefului SRI, George Maior, una dintre variantele picate de premier în cazul în care Ponta ar fi urcat dealul Cotrocenilor). Iată, pe scurt, cine sunt cei trei:

cei trei

» Bogdan Teodorescu – „Strategul” – 51 de ani.

bogdan teodorescuEste creatorul anti-băsismului ca armă politică. L-a rodat în 2009 și l-a patentat cu succes în 2012, însă a ratat cu brio în 2014. Fondat pe principiul bolșevic „cine nu-i cu noi e împotriva noastră”, anti-băsismul este curentul care a divizat grav în ultimii ani o societate ușor manipulabilă. Era singura carte pe care putea juca Bogdan Teodorescu, pentru că el este un strateg de genul distrugător, nu constructor. Poveștile cu românismul și ortodoxia candidatului manciurian, precum și cele cu traficul de copii și casele adversarului îl au în spate pe domnul Profesor de la SNSPA. Însă cariera domnului Profesor se apropie de final: are prea multe eșecuri la activ – Adrian Năstase, în 2004, Crin Antonescu, în 2009 și, acum, Victor Ponta 2014, fie-i țărâna politică ușoară…

» Sebastian Ghiță – „Mogulașul” – 36 de ani.

ghitaI se spune „Copilu’” între prieteni. Este copilul de suflet al SRI, născut pe scena publică în perioada nebuloasă a traficului cu carburanți spre Serbia supusă embargoului în anii ’90, când l-a avut ca tată spiritual pe generalul prahovean Gioni Popescu. La 24 de ani, abia ieșit de pe băncile facultății, e milionar în euro! L-a executat cu sânge rece pe Sorin Ovidiu Vîntu, atunci când serviciile n-au mai avut nevoie de bătrânul mogul. S-a luptat cu un alt mogul adevărat, Dan Voiculescu, pentru sferele de influență media și a câștigat în fața premierului Ponta. Își trage seva din contracte cu statul, sub guvernări de toate culorile, și este cel care îi masează fizicul ușor dolofan al premierului Ponta prin vacanțe exotice (sigur, la figurat, nu vă gândiți la altceva). I-a asigurat supremația media amicului său în campania electorală: prin România TV și prin teme servite Antenei 3. Prin panotajul stradal, pe care îl controlează în proporție de peste 50%. Prin alte canale media către care, dacă n-a putut să le cumpere, a dirijat diverse contracte de publicitate. Mai multe despre el,aici.

» Dan Sultănescu – „Sociologul” – 37 de ani.

dan-sultanescuVine din zona SNSPA, ca și soția lui, Dana – cu care lucrează, unde a fost discipolul „Strategului”, adică al lui Bogdan Teodorescu. Puteți să vă faceți o idee aici și aici despre ocupațiile sale. Controlează un institut de sondare a opiniei publice, CSCI – Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic, finanțat de „Mogulaș”, cel de mai sus, institut care a produs toate cercetările de campanie pentru Victor Ponta. De altfel, Sultănescu este și consilierul lui Victor Ponta. El cooperează strâns și cu „Mogulașul” pentru romania.tv și obiectiv.info (un site folosit pentru lansarea unor teme de campanie sau personale ale lui Sebastian Ghiță). Cochetează și cu scrisul prin diverse părți printre care și adevarul.ro, care-i găzduiește un blog.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, AICI. 20.11.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply