10 motive pentru care Victor Ponta a pierdut alegerile

0
520
starshiners.ro%20

revista-presei

Romania Libera:

Indiscutabil, data de 16 noiembrie 2014 trebuie să intre în istoria României. Pentru prima dată în ultimii 25 de ani, foarte mulţi români, în special tineri, au votat pentru cu totul alte motive decât au făcut-o până acum:

1. Oameni care, în mod normal, nu ar fi votat au fost revoltaţi de felul în care Guvernul Ponta şi-a bătut joc de conaţionalii care trăiesc în Europa şi care nu au putut să-şi exercite un drept constituţional.

2. Mulţi români au simţit nevoia să iasă la vot din cauza modului în care Victor Ponta şi PSD au înţeles să ducă această campanie electorală.

3. Aparatul de propagandă odios al lui Victor Ponta, cu posturile Antena 3 şi România Tv în prim plan, au avut un efect contrar celui aşteptat de PSD.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

4. Biserica majoritară s-a implicat făţiş de partea lui Victor Ponta, sugerând că preşedintele românilor ar trebui să fie unul ortodox.

5. Justiţia are o popularitate în creştere în România, de când a început să bage după gratii politicieni şi oameni de afaceri care păreau intangibili.

6. Este drept că românii nu au trăit mai prost de când a venit la putere Guvernul Ponta, dar, în mod evident, nici mai bine. Paradoxal însă, premierul le spune românilor de doi ani, zi de zi, că trăiesc excelent.

7. Dispus să câştige alegerile prin orice mijloace, Victor Ponta s-a aliat cu şefi de partide trimişi de mult timp de electorat la periferia politicii. De altfel, datele arată că atât Vadim Tudor cât şi Dan Diaconescu au reuşit să-i transfere candidatului PSD doar jumătate din zestrea de voturi primite în turul întâi.

8. În ciuda, declaraţiilor sale despre „unitate”, Victor Ponta s-a manifestat ca un politician foarte arogant cu oamenii din această ţară.

9. Victor Ponta a fost respins în primul rând de generaţia sa. Este trist ca un politician de 42 de ani să fie asociat cu dinozaurii societăţii, dar în anii în care s-a aflat în prim planul vieţii politice nu a făcut nici un efort să se detaşeze de baronii locali ai PSD.

10. Mulţi oameni din această ţară chiar vor „un altfel de politică”, fiind plictisiţi deja de scandalurile din ultimii zece, de lupta dintre Traian Băsescu şi Victor Ponta.

Cititi mai mult AICI. Miercuri, 19 nov.2014.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply